Miksi vuokrata Asiabiz EntrePass-sovelluksen.

28. Syyskuuta 2009, sovelluksen EntrePass uudet tukikelpoisuusedellytykset on tullut tiukempi; sovellus prosessin tullut näin ollen monimutkaisempi. Ellei sinulla on riittävästi aikaa ja kokemusta, on suositeltavaa, harjoittaa ammatillista yrityksen avustamaan soveltamista.

Asiabiz meillä on auttanut asiakkaiden kanssa niiden yritysten pääasiallisesti yhdistämällä ja toimi pass sovellusten vuodesta 1998. Tiimimme asiantuntijoiden on hyvin kokenut ja voimme käsitellä hakemuksen ja antaa asianmukaisia ohjeita, jotta voidaan välttää tarpeettomia turhautuminen ja mahdollisia sudenkuoppia. Meillä on liiketoiminnan suunnitelman kirjoittajat henkilökunta auttaa luomaan hyvä liiketoimintasuunnitelman, joka on kriittinen tekijä, teidän EntrePass sovelluksen hyväksyntätoimien.

Kuin voimme auttaa sinua vaihe vaiheelta, olemme suorittaa kaikki tyypittää ja Asemapaikalla kussakin viranomaisen puolestasi. Vaikka sovelluksen hylätään harvinaista, meillä on perusteellinen tutkinta miksi hylättiin, jotta voimme auttaa sinua valituslautakuntaan onnistuneesti MOM. Tarjoamme yksinkertaistettu pitkiä ja monimutkaisia prosessin ja näin ollen Ohje Ohje maksimoida mahdollisuutesi saada EntrePass kattavat palvelut.

Yrittäjä Pass- tai EntrePass on Ulkomaiset yrittäjät, jolle voi puuttua asianmukainen koulutus- tai erikoislääkärin taitojen pätevyys, mutta ovat osoittautuneet onnistuneen yritystä tietueiden radan suunniteltu työ viisumia. 28. Syyskuuta 2009, sovelluksen EntrePass uudet tukikelpoisuusedellytykset on tullut tiukempi. Mutta niin kauan kuin edellytykset täyttävät EntrePass hyväksyntä on lähes taattu.

Työvoiman ministeriö myöntää alkuperäisen EntrePass voimassaoloaika on yksi vuosi ja se voidaan uusia niin kauan kuin yritys täyttää vastaisuudessakaan ministeriö on kuvattu. EntrePass helpottaa useita tapahtumia ja pitkän aikavälin oleskelun näiden Ulkomaiset yrittäjät liiketoiminta Singaporessa hallintaan. Kanssa EntrePass voit matkustaa sekä Singaporen kanssa maahanmuutto on pienin vaivatta. Se myös antaa voit hakea vakituista asuinpaikkaa hyödyn.

EntrePass kelpoisuuden edellytykset

Otettava huomioon EntrePass, edellytykset on täytettävä seuraavasti:

-Sisällyttää sellaisen yrityksen kirjanpito- ja yrityksen sääntelyviranomaisen 6 kuukauden paikassa tapahtuva EntrePass hakemuksen jättämisestä

-Omat 30 % – omistusosuus yrityksen 100 %

-On kokemuksensa ja luomisesta ja hallinnasta onnistuneiden yritysten

-Tarjota S$ 50000 edellä ja maksetun pääoman uudelle yritykselle

-Esittää 10-sivun liiketoimintasuunnitelma, jossa liiketoiminnan tavoitteet. EntrePass uudistaminen on valittavasta tavoitteet ja liiketoimintasuunnitelmassa esitettyjen tavoitteiden saavuttamiseksi

Liiketoiminnan suunnitelman vaatimukset

Yksi EntrePass-sovelluksen tärkeimmät vaatimukset on 10-sivun kattavan liiketoimintasuunnitelman, joka esitellään ehdotetun liiketoiminta-yhteisyrityksen tavoitteiden. Toiminta-ajatus on oltava luonteeltaan yrittäjyyttä. Coffee shop, ruudun hawker Hieronta parlour, karaoke lounge ja työvoimatoimistot ei pidetä yrittäjyyteen yritysten, ja siksi ei sovelleta EntrePass.

Liiketoimintasuunnitelman on oltava myös strategia, joka täyttää Manpower ministeriö liiketoiminta-yhteisyritys on osoitettava yhdeksi vuodeksi, jossa että se vastaa vähimmäismäärä singaporelaisten tai paikallisten työntekijöiden työllisyys-vaatimus asetettuja vaatimuksia ja koko liiketoiminnan menoja (TBS) sekä:

-P1 Pass