Ottaa päänsärky on ärsyttävää, ja joskus on vaikea välttää. Enimmäkseen, kun olemme paineita, päänsärky näytti automaattisesti. Liiallisesti huonompi, olemme himmeä Me tuntui kipua ansiota.

Päänsärkyä on edellytys lievät pään kipua. Se myös hyökätä ylemmän takaisin tai kaulan. On erityyppisiä päänsärky, mutta useimmat tekemä stressiä liian kauan tietokone, melu ja muut etupuolella aika päänsärky.

Päänsärky pääasialliset syyt on lihaksia jännitystä kaula, päänahan ja leuka. Olemme yleensä käsitellä joitakin nukkua ottamalla tai kuluttaa over the counter áspirin vapauttaa tuskamme. Kuitenkin meidän tehdä tämän paikkaan?

Tietenkin meidän ei voi nukkua viraston tai mall. Lisäksi olemme ehkä suorittaa aspiriinia kun päänsärky lakko meille.

Ei hätää! Helpoin tapa kahva päänsärky, emmekä voi tehdä sitä kaikkialla on Hieronta kautta. Hieronta on paineen tai tärinän soveltamaan laitoksen parantua vahinkoa, vapauttaa psykologinen stressiä, hallita kipua, liikkeeseen parantamiseksi ja vapauttaa jännitteitä pehmeä kudosten käytäntö.
Kun olemme kärsivät päänsärky, voimme auttaa itseämme kanssa itsestään hieronta. Yksinkertainen ja voivatko kaikki voi tehdä sitä, työ tai kotona.

Seuraavassa on neljä helppoa tapaa Hieronta meidän päänsärky parantua.

1. Silmät alueen Hieronta–Sulje silmäsi. Aseta Lähi-sormea silmäsi, jotka ovat edellä cheekbones. Hieronta kyseisen alueen hitaasti mutta vakaasti pyöreän liikkeessä 1 minuutin

2. Silmänsä nenä Hieronta – käyttämällä vieritysnapin Siirry kulmakarvat (pitkin silmän yläosassa luun) Alapuoli pitkin. Tuntuu silloin, kun tämä luun täyttää nenä ja silmät silta ja Etsi kohta on pieni sisennys. Hyvin hellä paine, paina oman peukalo pisteitä. Voit tehdä sen neljä kertaa pitämällä ja paina kyseisen alueen 10 sekuntia kunkin lehdissä.

3. Kaulan Hieronta–Hieronta kohta, jossa voit tuntea sen siirtämällä kädet Lähi-sormea päätäsi takaisin ja tuntea teidän kallo base. Erityisesti at your neck, joka täyttää oman kallo base yläreunat. Hieronta käyttämällä sormen vihjeitä kevyesti pyöreän liikkeessä minuuttia.

4. Scalp Hieronta – anna sinun kätesi kämmenten Hieronta oman kallo yläosassa päänahan sivuilta minuutin varovasti.

Kun olet tehnyt nämä hierontoja, Käynnistä ottaen syvään. Nosta oman olkapäät mieleenne tullittomuus jäljellä oleva kipua 5-10 sekuntia kohti ja salli sitten niiden pudota takaisin luonnollisessa asennossaan.

Aiot tuntea paremmin, kun voit tehdä sen pari kertaa. Hieronta on tullittomuuden oman päänsärky ja pään olosi vähemmän weighty.