Meillä on kaikki tuntuva pahoillani ennen elämäämme ja tämä on melko tavanomaista. Siitä, miten me ajatella aiemmin voi olla huomattava vaikutus oman itse arvossa, luottamusta ja tulevaisuuden näkymät. Pidetään aiemmin takaisin on yksi kaikkein traaginen asioita, joita voi tapahtua henkilöiden luottamusta.

Ehkä suurin osallistuja voidaan tehdä meistä, jotka olemme, on meidän kokemukset. Se on meidän aikaisemmin, joka ohjaa meitä meidän päätöksenteon ja tunteita asioita. Aiemmin voi olla suuri opettaja, mutta se voi olla myös mieluisaa. Aiemmin on kyky aiheuttaa pahoillani, syyllisyyttä ja häpeää ja dent meille luottamusta. Viime virheet voidaan haunt meille ikuisesti Jos emme salli niitä liian. On sanoa näin ollen ajatella aiemmin ei ole haluamme uskoa yksinkertainen.

Joskus ihmiset läpi kielteisiä kokemuksia ja voivat tehdä jotain hyvää tulee se. Muina aikoina jotkut asua tämän aikaisemmin epäonnea ja se kuluttaa niitä. Kokemuksesi, toteuttaa Uskomusjärjestelmä on yksi yksi suurimmista osallistujien henkiseen hyvinvointiin ja tulevaisuudessa luottamusta. Niin näemme toistaiseksi kokemusten vakaumukseen järjestelmien ja tulevan toiminnan välistä suhdetta.

Epäterveellisen vakaumusta aiheuttaa sen, että voimme olla vaaraan yksilöiden, joka tar kaikkien saman harjalla. Epäterveellisen vakaumusta vääristynyt siten, että käsittelemme tietoja. Mitä tapahtuu onkin, vaikka olet törmännyt tiedot, jonka uskot olevan ristiriidassa – se tulee luottamista siihen ja hylännyt.

Mielessä voi jätteiden paljon energiaa vahingoittavan vakaumusta. Muista, että vakaa usko ei ole tosiasia! Sinun olisi usko, että mitä uskot itsestäsi tänään on välttämättä tosi. Ihmisiä on ollut joitakin hullu vakaumusta vuoden aikana. Esimerkiksi koko kulttuurien kehitetty käsityksen mukaan maailmassa on tasainen tai että jumalat elää ilmatilassa. Jollei aikaa tutkia itse on toteuttanut, suoritat tilalla joitakin unhelpful vakaumusta itsestäsi riskiä.

Syvästi omistamaa vakaumusta, psykologit, jotka oppi, kutsutaan sinun, kehitetty kautta vuosien on sinun ja omasi yksin. Negatiivinen tai positiivinen, ne muodostavat hahmo ja kehyksen oman asenteita ja toimintamallit ja väistämättä oman luottamusta. Joten ingrained ovat ne keskeiset vakaumusta, että ne toimivat tiedostamaton tasolla. Me kaikki yleensä käyttäytyä me pidä itseämme ja maailman vakaumusta mukaan. Epäterveellisen vakaumusta johtaa epäterveellisen käyttäytymisen ja päinvastoin. Nämä epäterveellisen vakaumusta voi olla henkilökohtaiset suhteet vaikutus voi olla tuhoisat

Joskus tarvitsemme bite the bullet ja myönnettävä, jotain ei toimi. Tämä voi olla vaikeaa, erityisesti, jos siihen liittyy henkilökohtainen suhde, mutta muutosten tekeminen on uhri ja tervettä järkeä. Menestys on taipumus kevään onnea. Jos onnistut voit yleensä iloisempaa ja varmempi ja jos olet varmempi, onnistumisen tulee kyseisen hieman helpompaa. Strategian tavoitteena päästä kehitettäessä täytyy selvittää mitä on vaikeuttamatta voit ja sinun elämääsi saatettava.

Joskus tarvitsemme näyttää kehyksen ulkopuolella, kun tarkastelemme itseämme. Nähdä koko kuvan ottamalla askel taaksepäin. Tämä avain on itse tietää on. Jos ei ole itse tietoisuutta tai haluat testata itse, jos sinulla on se pata, mielestäni jonkin aikaa siitä, miten ja miksi pyrit toimimaan tietyllä tavalla. Mitä tietoja oman käyttäytymisen Terveellinen ja epäterveellinen näkökohtia ja mitä muutoksia voit tekisi niille.

Nyt viedä aikaa harkita, mitä se on, joka tekee, No, olet! Mitä ovat asenteita ja vakaumusta? Mitä pääset riled? Ja mikä saa sinut nauramaan? Ajattele kaikkia tähän mennessä saavutettu ja mitä siellä on jätetty tehdä. Saat yhden laukaus on elämän niin Ajattele kova tästä. Muista ottaa itse vakavasti. Motivaatio propels meitä eteenpäin tulee saavuttaa tavoitteet ja pyrkimyksiin. Oman motivaatioita johtuvan arvot, tarpeitasi ja oman luottamusta. Saamalla ne kaikki yhdessä voit tulla ajaa henkilön kanssa mahdollisimman vähän ponnistus. Etsi oman kapealla, että arvot vastaa ja sen voittaja on.