Yrityksen Kotisivu voi olla kallista, luoda ja ylläpitää, jos et ole kokenut web-suunnittelija. Ja jos sinulla on vedota ulkopuolista ohjelmoijille, on maksettava jokaisen sivuston päivitys ja sisällön muuttaminen.

Jos olet vain rajattu talousarvio ja web-suunnittelija ei ole varaa, voit rakentaa Web-sivuston sivuston muodostin-ohjelmiston avulla katsovat tai ladata web-mallitiedosto. Sekä kustannukset olisivat paljon vähemmän kuin vuokraus web-suunnittelija ja päivittää sivuston itse.

Käytettävissä on monia verkkosivuilla muodostin ohjelmistoja. Jos et tiedä miten niitä käytetään, on ehkä jo kuulleet Dream weaver, Flash, GoLive, kuten jne

Kuitenkin jos sinulla ei jo ole taitoja ja kokemus, näiden ohjelmistojen oppiminen voi vaikeuttaa useimmissa kotiin tai yrityksen omistajille. Näitä ohjelmistoja kustannusten yleensä useita satoja dollaria juuri ostamaan. Voit sitten on oppia, koodaus ja kaiken asettelun rakennetta itse.

Ei kaikki on web-suunnittelija. Kokenut web-suunnittelijat, jotka tuntevat HTML hyvin ne voi luoda koko Web-sivuston käyttämällä Windows lehtiö. Mutta sinulla on paljon enemmän tehtäviä toimia oppimisen HTML- ja verkkosivuilla rakennuksen vieressä. Tämän vuoksi helposti sivuston muodostin tai web-sivun luoja voi olla erittäin hyödyllistä, ne yleensä maksavat vähemmän kuin 100 dollaria, ja säästää aikaa.

Valittaessa verkkosivuilla muodostin varmistamiseksi, voit ostaa verkkosivuilla muodostin on ohjelmisto, ei palvelun.

Monet online-sivustossa muodostin yritykset kiinni täytyy rekisteröityä, ja muodostaa Web-sivuston kirjautumistiedot online-palveluun ja ei voi isännöidä Web-sivustosi missään muualla paitsi omaansa.

Sinun täytyy maksaa maksullinen (kuukausittain tai neljännesvuosittain) Internet-sivuilla ja luodun Web-sivuston ei voi ladata palvelimeen, muut web-isäntään tai asiakkaan asiakas-palvelin. Heti, kun käyttäjä peruuta tilaustaan niiden kanssa, koko sivustoa poistetaan myös kaikki sisältö ja kuvat. Ei vaihtoehtoa, voit ostaa omaan sivustoosi ja kerran käytöstä-maksu.

Web-sivuston muodostin-ohjelmiston vastoin voidaan asentaa tietokoneeseen, niin voit ja työntekijöiden kaikki sen avulla voit luoda tai muokata web-sivustoja milloin tahansa ja ladata web-palvelimeen.

On olemassa useita Web-sivustoja, jotka on myynti kuin rakennuksen ohjelmiston web-sivuston web-mallit. Mallin sivustot tarjoavat kaikki erityyppiset mallit, mukaan lukien HTML-malli, flash mallin, PowerPoint malli. Mallit voidaan maksa mitään $ 5-$ 200.

Saattaa olla helppo lisätä kuvia ja tekstiä malleja, täysin mukautettavissa malli ei ole helppo tehtävä. Jos haluat muuttaa mallin sivun asettelu, valikon otsikko, tekstikoon, sarakkeen leveyttä vasemmalle tai lisätä uusia sivuja ja osia, voit silti täytyy käyttää kaupallisia ohjelmistoja, kuten Adobe Photo shop ja Adobe Flash.

Jotkin HTML-perustietoja vaaditaan aina muokata mallia. Esimerkiksi jos haluat lisätä sivustoon, nauha tai upottaa Google Analytic seurantakoodi tai optimoi sivustosi metatunnisteiden avulla, sinun on tiedettävä HTML-muotoon liittyvän koodin lisääminen oikein.

Jos päätät käyttää mallia, kokonaiskustannuksista ei ole juuri mallin. Sisällytä mallin mukauttaminen palvelun kustannukset. Sinun on myös arvioitava, kuinka usein haluat päivittää sivusto ja edelleen käynnissä päivittävän kustannukset.

Ennen kuin voit maksaa verkkosivuilla muodostin ohjelmiston tai web mallin, sinulla on Web-sivuston sisällön mukaan lukien tekstiä, valikon otsikot, kuvatiedostot järjestetty ja valmis käytettäväksi.

On hyvin suunniteltu niin, että voit valita sopivan verkkosivuston muodostin tai web-mallin Web-sivuston.

Esimerkiksi, jos haluat luoda Web-sivuston avattavien valikoiden, sitten välittömästi suodattamalla verkkosivuilla muodostin ja malleja, jotka ovat ei avattavan valikon tuki.

Sivuston muodostin tai web-mallin avulla voidaan rakentaa verkkosivuilla paljon yksinkertaisempi ratkaisu. Ne voidaan mainiosti rakentaminen perusasetuksen sivustot pienen budjetin kanssa. Jos tarvitset web-sivuston ominaisuuksia, kuten asiakkaan tietokannan kanssa, foorumi, ostoskoriin, sitten on edelleen ammattimainen web-kehitysryhmän ja enemmän 1999–2000 talousarvion.