Se on yksinäinen tylsää päivä, dvd-vuokrausta kauppa on suljettu ja sinulla ei ole tarpeeksi energiaa vierailla lähimpään elokuva-sali. Niin mitä voit tehdä nyt? Imuroi uusimpia elokuvia Internetin ja katsella niitä? Oh Joo! Näyttää siltä, että hyvä! Voit hurridely Avaa tietokoneen haku google ladata ilmaiseksi elokuvia, voit maa ylös sivustossa, ja juuri, kun valitset “Lataa” rahaa, luottokortin tiedot, joissa elää, ja kuinka monta koirat, voit kysyä sivuston alkaa olla jne, jne. Parhaillaan turhautunut ja nuhteli saastaista voit sulkea tietokoneen ja siirry lepotilaan. Tätä kutsutaan energian, jätteiden aikaa, ja joissakin tapauksissa rahaa.

Ole tämän ongelman ratkaisemiseksi?

Kyllä, on! Pari kuukautta sitten uusi verkkosivusto on käynnistetty, se on nimi on Gingle (www.gingle.co.cc). Mikä on nyt uusi, joka? Vastaus on kaiken. Toisin kuin muut lataaminen Web-sivustoja, joiden maksut 15 16$ $ ladata uusimman liikkeet ja 8 9$ $ lataamiseen vanhemmat vastaerät elokuvan Gingle does’nt veloita mitään!! Myöskään tämä sivusto kysyy käyttäjän rekisteröinti, jne.

Lataa elokuvia on tehtävä on juuri vierailla Gingle, siirry lataa osan, valitse elokuvan ja napsauttamalla Lataa-painiketta, Tallenna elokuva tietokoneeseesi ja kun lataus on suoritettu drinkkisi, katsella ja rentoutua!!. Siellä voidaan mitään helppoa ja että kuin yksinkertaisia?

Gingle on parhaat puolet elokuvan Web-sivustoa:

NRO 1 LUOTTOKORTIN REQUIRED – ehkä ensimmäinen hyvä syy miksi kukaan olisi ladata elokuvia gingle. Joten, hyvästit Web-sivustojen, jotka edellyttävät Kirjoita luottokorttisi tiedot ja deprieve sinulle oman kova ansaittu käteisvarat nimissä downloading elokuvat.

2 – Viimeistään ELOKUVIA availiable – toiseksi paras syy downloading elokuvat gingle. Gingle varmistaa sen käyttäjien saada laadun, vapaa ilmaiseksi ladata uusimman hollywood elokuvia, joten älä on yllättynyt, nähdäksesi uusimman hollywood liikkeet se lataa sivu, vain 2-3 päivää niiden luovutuksen jälkeen.

3 – Ei tili, n: O FUSS – on tavallista, että ihmiset unohda käyttäjänimi tai salasana, niin et edes lisäetuna on rekisteröidä ne tilatietonsa niiden Uutiset kirjeen jne jne. Ottaa käyttöön toisen sanoja, käy, valitse, lataa ja nauti!

4 – MAINOKSIA – kuten mainonta, ponnahdusikkunat, animaatio-mainoksia, täyttää muut sivustot jne gingle antaa respite puhtaan näyttää määriteltyyn ja ad-käytäntö.

5 – EI LÖYDY? PYYTÄÄ niitä – ei löydy favourate-elokuvia? elokuvan pyyntö-lomakkeen pyytäminen ja katso, ne lisätään ladattavaksi.

6 – GINGLE TYÖKALURIVIN – Gingle haluaa sen käyttäjien päivittää on lisättävä Gingle elokuvat, joten se tarjoaa käteviin työkalurivi, joka tunnetaan nimellä “Gingle palkin” Tämä työkalurivi on kevyt työkalurivin, joka ei ainoastaan tarjoaa voit ilmoitusten lisätään uusia elokuvia, mutta tarjoaa myös elokuvan linkkejä voit ladata osan. Työkalurivin edellyttää vähintään FireFox 2.0 tai Internet Explorer 6.0 (oletusarvo Windows XP: N kanssa).