Koska on tärkeää, että lasten varhaisesta iästä alkaen aktivoituvat, Wii Sports-paketti, joka gaming-konsolin mukana on hyvä aloittaa. Wii Games salaisuuksien napsauttamalla seuraavassa on monista eri hoidoista joista voit valita. Niiden avulla saat joitakin perustaitoja, he voivat käyttää little League lapsen.

Lasten noin 8-vuotiaat voivat todella nauttia Madden NFL football. Jos heillä on suosikki ryhmiä ja pelaajat sitten ne todella rakastaa mahdollisuus valita niitä. On useita versioita Madden NFL-pelien liian asianmukaisesti sekä niitä. Tämä on hieno peli, joka lasten pelaamista liian vanhempiensa kanssa. Lapsesi voi määritellä käsitteet helposti ja vanhemmat eivät tuntuu ne toistavat hieman lapsille videon peli.

Mario pelit ovat aina kaikenikäiset hauskaa. Mario Kart-peli on viiden ylös ikä yksi lapset todella saa kick. He saavat käyttää ohjauspyörän lisälaite pelin pelaamiseen liian jos yksi sijoittaa. Löydät, se lisää uuden dimension hauskaa vaikka peliä. Pelaamisen se säännöllisesti Wii-ohjain juuri ole sama.

Mario pitäminen radan ja maaliin racing aiotaan tarjota huvia pitkäksi aikaa. Näkyviin tulee runsaasti nauraa siitä myös. Siirry taaksepäin ympyröitä ja jopa ajo kurvit lasten katsomassa on tarpeeksi tehdä vanhemmalle giggles amusement kanssa.

Varmuuskopioinnin Wii Games Step by Step Guide napsauttamalla tätä

Jos lapsesi on kiinnostunut ulkoavaruuden on toinen Mario peli, he haluaisivat. Sitä kutsutaan Super Mario Galaxy, ja se on hauskaa niille noin 7-vuotiaat ja vanhemmat nauttivat. Lapsille, jotka nauttia pelit, joita palapelit ja käyttää niiden aivojen harkita Boom Blox tai Quest Barbaros aarre.

Joissakin teemojen mukaisia Nintendo Wii-pelejä, joita maksumäärärahoista teini-ikäiset nauttia todennäköisesti on. On pelejä, jotka ovat peräisin Star Wars-Saga, että kaikki tuntuu rakastaa. On myös Harry Potter-pelejä, joita pojat ja tytöt tässä ikäryhmässä löytää mielenkiintoisia ja haasteellisia.

Varmistamiseksi, lapset ovat tilapäistä Wii halua niitä Jotkin pelit tai hieman korkeampi kuin niiden ikä-taso. Niiden avulla voit valita joitakin niistä sekä pitäisi sallia. Monet vanhemmat et pidä sijoittamaan paljon rahaa näissä peleissä vaikka. Tämä johtuu siitä, että niiden lasten Selvitä nopeasti niitä tai vain kyllästy Pelaa niitä.

Hyvä tapa säästää rahaa ja edelleen runsaasti pelata on ostaa käytetyt Nintendo GameCube pelejä. Ne ovat taaksepäin yhteensopiva, jotta niitä voidaan käyttää Nintendo Wii. Vaikka pelit et tule ohjeiden ladata ne Internetistä jos kamppailee käsitteitä ja strategioita, erityisesti pelien kuva.

Paras Wii työkalut napsauttamalla tätä