Natalia Putter Kyllä

Tasapainoisen putter erittäin laaja kasvot ja erittäin pitkä näköpiirissä-rivi.

Versiot:

1. Kiinteä pituus: 32 “37″ (355 gramman pään paino; center shafted)
2. Vatsa pituus: 40 “45″ (390 gramman pään paino; center shafted)
3. Pitkän pituus: 45 “50″ (500 grammaa pään paino; center shafted)
4. Titanium hiilen valmis
5. Käytettävissä ulostuloakselin RH tai LH mallien pituudet 32 “37″ ja mukautetun kylki ja pitkä pituudet
6. Mukautettu asennettu pään kansi
7. Vatsa-putters: n standardi lie-kulma on 72 astetta.
8. Pitkä putters standardin lie kulman on 79 astetta.

Kyllä! GOLF
Ovat 17 malleja putters Kyllä! Golf luettelon 2007. Kaikki ominaisuus C Groove-teknologia ja tarjoavat valinnan Karan pituudet ovat välillä 32 37 tuumaa.

Mukaan Swash, “Samankeskinen reunat C Groove putter grip kun iski, pallon pinnan.” nostamiseen samanaikaisesti sen lepojaksojen paikaltaan Käynnistä liikkuvan tosi riviä, poistamalla lähes sidespin, puutavarakauppa tai hopping pallo pallo

Abbie, Victoria II ja Hanna ovat kaikki uudet tämän kauden aikana.

Palkkion hinnoiteltu Abbie putter on hiilen väärien teräksestä valmistettu perinteisten painotettu terä. Se on suora varsi, jossa vinoneliö niskan hosel ja silmissä rivin tasaus sisään. Ohjevähittäishinta on 300 euroa.

Dave Richardson, “Abbie on suunniteltu golfer, joka etsii pehmeä, yhteistyökykyinen tuntuu käytöstä putter-kasvot” sanoi Kyllä! johtaja, myynti. “Meille testausprosessin aikana golfaajien todellakaan halunnut tunnun sekä etäisyys-valvonta.”

Victoria-II ja sitä vastaava vaaleanpunainen Victoria II on ympäröivän painotettu puolivälissä-to-suuri mallet pään tyylejä ruostumattomasta teräksestä edustustojen kanssa ja taivuta kaksinkertainen kantapään potkuriakseleita. Kaksi tasaus tuet kuuluvat pallo-leveys näköpiirissä tuen, ylin rautatieliikenteen putterhead plus yksi rivi lopetettu.

Hanna on samanlainen pään muodon mutta Centerin Karan asennuksessa. Akseli-kannan siitä on vain yksi tasauksen tukea, näköpiirissä taka sisään ja laipan riville.

Vuonna www.mygolfwholesale.com sinulla on vain maksaa $109.99, hanki sellainen.Lisäksi tarjoamme maksuton toimitus.Xmas ostosten kauden meillä on joitakin edistäminen-aktiviteetit.

1. Voit viettää yli 200 euroa, lähetämme sinulle golf yhteisen maatalouspolitiikan free.2 varten. Voit viettää yli 500 euroa, lähetämme sinulle kaksi golf isolla free.3 ystäville. Voit viettää beyong 800 €, lähetämme sinulle kiilaa ilmaiseksi.

Kaikki meidän golfmailat ovat orginal manufactuers, ja niillä on 1 vuoden takuu. Jos löydät laatu-ongelmia, kun näyttöön tulee, meidän korvata se puolestasi. Jos näytät kaikki golfmailat etua, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai livehelp kautta. Teemme vastauksen asap.

Toivon, että nautit ostoksia tukkutason golfmailat, Merry Xmas etukäteen alkaen tukkutason golf-kauppa