Kesällä täällä se näyttää sopiva aika puhua kävely Kuntokeskus. Halusin puhua kävely useista syistä, ei vähiten on terveyden-etuudet, jotka voivat olla peräisin sen.

Hauskaa ja Kuntokeskus kävely

Löysin by Mayo Clinic artiklan kävely voi tuottaa seuraavat edut:
* Se on turvallista ja helppoa (käytäntöä tarvitaan)
* On vähän
* Se auttaa käyttöön voit paremmin tuulella
* Se alentaa LDL (tai “surkeaa” kolesteroli)
* Se voi auttaa parantamaan HDL (tai “hyvää” kolesteroli)
* Se auttaa alempi verenpaine
* Se auttaa sinua painoa
* Se voi vähentää stressiä

Henkilökohtaisesti kävely olisi sen arvoista vähentää stressiä yksin, mutta sitten, minulla on melko täydellinen Kotitalouksiin ja on great escape, milloin tarvitsen breather.

Walking kauneus

Walking kauneus on, että voit tehdä sen lähes mistä tahansa suuria erityisiä laitteita. Sinulla on hyvä, kansioon kahdet kävely kengät ja asianmukainen vaatetus ja määrität mennä. Voit myös kävellä Ystävien kanssa ja tehdä se outing. Ystävien kanssa on tosiasiallisesti mahtava tapa toistensa goings, rästiin saada joitakin ilmaan ja käyttää ja se on myös parasta tapa mitata oman askel.

Kun olet kävely varten Kuntokeskus, olisi oltava hieman breathless, mutta ei kokonaan pois hengenvetoon ja voi harjoittaa keskustelun. Kun osut tältä osin, tiedät, kävelymatkan päässä hyvää vauhtia, joka ei ainoastaan avulla polttaa kalorimäärä, mutta kasvu muiden Terveyshyödyt sekä.

Kävely Klubit

Jos voit etsiä tekosyitä tehdä asioita ystäviesi kanssa, koska päivä ei ole tarpeeksi aikaa (usko minua, olen niin siellä kanssasi) Käynnistä kävelymatkan club. Se on suuri syy saada yhdessä ja voit tuoda lapsesi kanssa voit jopa, jos ne ovat edelleen kotona. Meidän äidit ryhmän kirkossa menee eri puistojen kesäkaudella lapsesi kanssa. Kävely läpi joitakin puutarhaan ei vain kauniita mutta päivittäminen ja hauskaa liian. Voivatko kaikki tarvitsee tarkastella joitakin kauneus.

Jos työskentelet sitten muodostavat ryhmän, joka voi kävellä lounaalla. Jopa 15 tai 20 minuutin kävely joka päivä voi olla hyvä puolestasi. (Voit myrkkyjen ehkäisy, kun esimiehen asemien hullu kaikki aamulla ohje!) Jos haluat käydä ja tiedä mistä aloittaa, löytää hyvä personal trainer auttamaan Kuntokeskus-suunnitelman. Näin voit käynnistää, oman kävely hauskaa ja Kuntokeskus. Tee viranomaispalvelujen!!