Mikä on juuri Bakugan? Bakugan on 2 Playerin strategiapeli, sarjakuva verkkojen televisiosarja Bakugan taistelun Brawlers perusteella. Bakugan Brawlers ovat toiminnan kuva warriors, joka tulee aloilla kerättyjen ja pop avoinna, kun ne palautetaan Gate-kortin päälle. Jokainen pelaaja on joukkue 3 Bakugan ja kunkin pyrkii saavuttamaan 3 Gate kortit ensimmäisenä.

Yksi suurimmista ja useimmat vahva Bakugan vielä Maxus Dragonoid on pelko quivering Bakugan vastapelaajasi. Se sisältää yhden Bakugan soturi, ja kuusi kohdistusvarat, kun muuttunut, voidaan kerätä giant dragon-robotti. Näiden seitsemän osat ovat yksilöllisiä ja ei löydy mistään muualta, tehdä tätä elintärkeää kaikki Bakugan soitin/tiedonkeruutyökalujen.

Niille, jotka eivät tunne, Bakugan on Creativen strategiapeli, perustuu suosittu anime TV-sarja “Bakugan: Battle Brawlers.” Se Kainaloissa toisiaan vastaan “Bakugan warriors” eri kohdissa. Bakugan ovat itse magneettinen, Itseavautuvien marbles, että–kun metalli “portti kortin”–alttiina puhkaisi paljastaa fearsome soturi avoinna.

* Maxus Dragonoid on 7 Bakugan (1 Bakugan ja 6 Bakugan kohdistusvaran), jotka muodostavat ylimpien hirviö yhteensaattamisen yhdistäminen

* 6 Bakugan kohdistusvaran, jotka muodostavat Maxus Dragonoid ovat yksilöllisiä Maxus Dragonoid hirviö

* Sisältää Grakas koira, tumma koira, Grafias, Brachium, Spitarm, SpyderFencer ja Neo-Dragonoid

* Kaikki Bakugan, jotka muodostavat Maxus Dragonoid voidaan käyttää myös yksi kerrallaan pelin
* Ultimate Dragonoid näkyy animoitu osuma sarjakuva Näytä Bakugan taistelun Brawlers: uusi Vestroia

Bakugan strategiapeli tehtävänä on siepata vastustajan metallin portti kortteja. Tämä saavutetaan liikkuvan Bakugan warriors näiden korttien päälle ja näin taistelu kanssa puolustaa vihollisen Bakugan. Pelin uskomaton määrä strategia liittyy ja eri taktinen kortit ja kohdistusvaran kappaletta, joka suojaa Bakugan warriors ominaisuudet.

Tämä peli seokset (pyritään oman Bakugan) osaamisalue strategian (kortit sijoittaminen). Pelaajat voit myös nauttia warriors pop Avaa magneettisia kortteja–tavalla vaikka joskus ne tee se silloinkin, kun ne eivät maa-korteille. Pelaajat mittaan televisio-ohjelman voi tuntuu vähän menettää on ensin Bakugan maailmassa. Mutta värikäs, liikkuvat Bakugan Web-sivuston avulla ne pian ymmärtävät cool pelin tietoja ja kuinka se pelataan.

Myös ilman virallista strategiapeli Bakugan lelut ovat nautittavan ja voidaan toistaa kanssa kuten säännöllisesti toiminnan luvut. Näytä ystäville kuten role-playing yhtenä eri merkkejä, kuten Hehkuva 12-vuotias johtaja “Dan” tai viisasta “Marucho.”

Etsi Out, miksi Bakugan 7 kohdassa 1 Maxus Dragonoid on niin kuuma, jos voin ostaa Bakugan 7 kohdassa 1 Maxus Dragonoid?,

Tämä erityisesti joukko sisältää yhden Bakugan soturi, (nimetty Neo-Dragonoid) ja kuusi Bakugan keskeytyksiä (Grakas koira, Dark koira, Grafias, Brachium, Spitarm ja SpyderFencer.) Nämä voidaan yhdistää yhteen lomakkeeseen suuri Maxus Dragonoid hirviö. Transmutaatio-prosessi on hieman, mutta joukko sisältää selkeitä ohjeita, jotka tekevät kokoonpanon helposti. Kootut Dragonoid on yksilöllinen lelu, vaikka hieman raskaamman–jos ei määritetty oikein, hän helposti kuuluu.

Tutustu Bakugan 7 kohdassa 1 Maxus Dragonoid?

Kunkin seitsemän Bakugan, jotka muodostavat Dragonoid voidaan käyttää yksi kerrallaan strategia-pelissä. Innokas pelaajat mielellään tietää, että tämä joukko sisältää myös erityisiä kyky-kortti, joka olla hyötyä silloin, kun olet vuosibudjetista strategian kaadu sinun väite. Pidä mielessä, jotka tarvitset, voit pelata Bakugan oikein eri muiden Bakugan marmorit/kortit, jotka eivät sisälly tähän ruutuun. Lapset, jotka eivät Bakugan ehkä paremmin ulos yksi monipuolinen starter-paketteja.

Bakugan Maxus Dragonoid ruudun sisältö: metallin portti-kortti, 6 bakugan ansojen, mahdollisuus kortti ja tietenkin bakugan soturi.