Jos olet kuten minä, voi olla ajattelu että rakennuksen oma mukautettu rakennettu-taistelupakkaus olisi vaikea pyrittävä. Kun sain ensin, että oli mahdollista mukautetun koontiversion kalastuksen rod, esitin käytöstä tehdä päätös. Luulin, että minulla ei todennäköisesti on tarpeeksi taitoja. Luultavasti erikoistyökaluja tarvitaan. Ajattelin, että se saattaa olla monimutkainen tehtävä, joka veisi liikaa tilaa kotiverkkoon.

Kun päätin lopuksi Saat lisätietoja I oli noin 18 vuotta vanha (30 vuotta sitten!) ja oli hämmästynyt havaitessani, kuinka helppoa rakennuksen omaa taistelupakkaus voitaisiin! Ei vain, että työn tilaa vaatimuksia ei paljon lainkaan. Todella tarvitset on tilaa, on hieman leveämpi kuin haluat rakentaa oman sauva tyhjä sauva osan pituudet. Esimerkiksi jos olet rakentamassa 7 suu-sauva, joka tulee kaksi kappaletta, kaikki tarvitset on enemmän tilaa kuin 3 1/2 metriä leveä.

Mukautetun rakennuksen Vavat saada monimutkainen sen mukaan, jos haluat jopa tehdä omia reelin istuimet ja cork kahvat, mutta useimpien yhteyttä, ostamisen komponentit on, mitä teemme. Yleensä tarvitset Kärpäsen ja kehruu tangot, ostaa:

 • Tyhjä taistelupakkaus.
 • Cork kahva (kehruuta tangot vaativat “maalialue tarrautuu” ja “etureunasta tarrautuu”.
 • Reelin istuimen.
 • Apuviivat ja tip top.
 • Nailon sauva rivitys säie.
 • Epoksi.
 • Rivitys sauva valmis epoksi.
 • Käämitys valintaruudun, joka saatetaan Vihje lopussa etureunasta pidon sauva.
 • Kytke pitäjän haluttaessa käyttää sauva.
 • Hitsataan YMP: n

Rakentaa oman pyöritys-taistelupakkaus perusvaiheet ovat seuraavat:

 1. Määrittää, missä tyhjä taistelupakkaus selkärangan on ja merkitä sen tyhjä. Tätä käytetään määrittämään, tyhjä-akselin apuviivat vakuutena.
 2. Suurenna pre-drilled reiän Sovita tyhjä, butt korkki-grip(s), tarvittaessa.
 3. Mahtuisi nollaliuoksen butt-grip sovellettuaan epoksi joissa butt-grip on tyhjä.
 4. Sovita nollaliuoksen reelin istuimen rakentamalla alueen välillä tyhjä ja käyttämällä asianmukaisella suojauksella nauha nauhojen reelin istuin sisällä ja ota sitten epoksi turvaamaan reelin istuimen paikallaan. Tasaa reelin istuimen oikein sauva, joka apuviivat akselin kanssa.
 5. Sovita etureunasta pidon tyhjäksi sen jälkeen, kun epoksi.
 6. Määritä sauva syrjään, jotta epoksi puhdistavaa 24 tuntia.
 7. Määrittää apuviivat välistys – Aloittelija haluta yleiseksi ohjeeksi välistys-kaavioon ja tehdä pieniä muutoksia käytetään sauva tyhjä riippuen.
 8. Tiedoston avulla jauhetaan apuviivat jalat alaspäin siten ne taper levinneet, jos säie käärittävä päälle.
 9. Liitä apuviivojen avulla nauhat asianmukaisella suojauksella nauha sauva tyhjäksi. Asianmukaisella suojauksella nauhan käyttö on väliaikainen.
 10. Käyttämällä säikeen, rivittää ja suojata opas jalat, poistamalla asianmukaisella suojauksella nauha lähestyessä nauha.
 11. Suojattu Vihje ylhäältä kuuma sulaa kiinni.
 12. Tee koristeelliset rivitys edellä etureunasta pidon haluttaessa ja liittää koukku pitäjän apuviivat oli liitetty samalla tavalla.
 13. Sovelletaan sauva rivitys valmis säikeet.
 14. Jos sinulla on hidas kierrosta MINUUTISSA (RPM 7 20) moottoriajoneuvojen, joita voit liittää-sauva, joka on täydellinen varmistamisesta, ei ole sagging loppu, vaikka se on hoitavia. Jos ei, voit ottaa sauvan käsin ensimmäisen puolen tunnin ja sitten 25 asteen poistaa 10 tai 15 minuutin välein muutaman tunnin.
 15. Kun säie rivitys valmis on savustettu, Liitä Butt YMP: n sauvan maalialue loppuun.

Joitakin edellä olevat vaiheet kuten rivitys apuviivat säikeen kanssa saattaa kestää hieman käytännön, mutta ei ole vaikea tehdä. Kun ensimmäinen sauva on rakennettu, voit haluat lisätietoja eri osien osalta, jotka ovat käytettävissä, valmis ja todennäköisesti lisäävät taitojasi tehdessään koristeelliset säikeen wraps.

Yksi asia varmasti – tarvitse hyvin ylpeä siitä, kun ensimmäinen kala saaliin päällä itse on rakennettu sauva!