Tee se itsesi häät kukkia et maagisesti kuuluvat paikalleen ja Etsi ihana. On olemassa niin monia asioita muista ja tasapaino on yksi niistä. Hääkimppu tai -järjestelyn (säilö, kukkien, lehtien, ja tarvikkeet) osia tarvitse “Sovita” tai toimia moitteettomasti yhdessä.

Me ihmiset ovat luonnollista erotettu saldo ja järjestyksessä. Epätasapaino on luonnollisesti vältettävä – se on meidän alitajunnan tyyssijana. Luonnollisesti välttää asioita, jotka ovat vaarallisesti epätasapainoiset kuten tottering tikapuut tai ottamasi hylly. Vaikka epätasapainoiset kukka bouquet tai järjestely ei ole uhka meille, meillä on luonnollinen taipumus saldo ja järjestystä. Bouquet tai järjestelyn tarvitsee fyysinen ja visuaalinen saldo.

Fyysinen saldo
Fyysinen tasapaino voidaan kutsutaan myös mekaaninen saldo. Jotta tämäntyyppinen saldo, järjestelyn on oltava selviytyvät oman ilman kaatumasta yksinkertaisesti. Säilö, oikean koon, painon ja muotoa, voit sijoittaa ne kukat tarpeisiin avulla. Tarvitset myös kukat ja lehtien järjestetty, joten ne jaetaan tasan. Jos ne niin malli on raskas joko ylhäältä tai siten, että kukat ovat enimmäkseen toisella puolella, teidän arrangment kuuluu.

Visuaalinen saldo
Tämä on, kun kukka-muotoilu näyttää tasapainoinen. Jos mekaanisesti tasapainossa, mutta näyttää siltä, että se on tietoja kaadu päälle, oman vaisto on kätesi saaliiden putoamisen tavoittaa. Haluat tarkastella vakaana. Sinulla on 4 erilaisia visuaalisia saldo: symmetrinen, epäsymmetrinen, säde ja avoin saldo.

  • Symmetrinen – tämä luodaan, kun sinulla on täsmälleen sama kukat ja lehtien imaginaariosan rivi molemmille puolille. Kukkakimput symmetrinen saldon kanssa ovat muodollinen ja ovat usein nähty näytettävä, niistä ja häät. Sinun täytyy olla tarkkana, että tämäntyyppinen suunnittelu ei näytä kiinteitä tai Pakotettu. Voit välttää tämän käyttämällä symmetriaa lähellä, jos käytät hyvin samankaltaisia (mutta ei kuitenkaan sama) kukat ja viherkasvit imaginaariosan rivi molemmille puolille.
  • Epäsymmetrisen – tämän saavuttamiseksi sijoittamalla enemmän painoarvoa kuin muut kuvitteellisen viivan toiselle puolelle. Liian paljon painoa Älä sijoita toisella puolella, joten se näyttää epätasapainoiset. Sinun on jotain kummallakin puolella “linja” tasapainottamiseksi toisella puolella. Tämä on vaikeampi kuin symmetristä saldo luoda, mutta se on enemmän miellyttävä katsokaa ja pysyy mielenkiintoinen paljon kauemmin kuin täydellistä symmetriaa. Voit antaa joitakin suuria, valon värillinen kukat toisella puolella ja käytöstä-joukon ne tummempi tai kirkasta pieni kukka toisella puolella. Tummempi kukat kohde “raskaiden”, niin, että heillä on tarpeeksi paino suurempi määrä suurempi, valon värillinen kukat tasapainottamiseksi.
  • Säde – voit luoda radial symmetriaa mukaan ottaa kukat ja lehtien lähtee säteittäin pois aivan kuten ei saa lukittua puolien pyörään, aurinko, daisy, kannettavat tuuletin tai shell kuvion rivien terälehtien rauskut keskeinen kohta. Keskeinen kohta voi olla eri asennoissa. Pyörän pinnaa sekä daisy terälehtien säteillä ulos Centeristä käsikoneesta tuulettimen rivit säteillä pohjaan Centeristä ja shell kuvio säteilee yhden puolen. Säteittäinen saldo on usein Morsiussviitti kukkakimput.
  • Avaa – Avoin saldo ei ole symmetrinen tai epäsymmetriseen. Se on avoin, rento ja rakenteeton. Löydät tämän contemporary Design Jos muodolliset säännöt vielä Yleinen muotoilu näyttää tasapainoinen.

Jos olet Aloittelija, symmetrinen, epäsymmetrinen ja säde saldo on helpompi saavuttaa, koska jotkin “säännöt” on noudatettava. Avoin saldo on käytäntöjä ja kokemuksia. Teidän tehdä sen itse häät kukat pitää tasapainottaa. Valitse, millaisen saldo on kaikkein valittamalla ja käsitellä sitä.