Riippumatta ajoneuvon merkki omista, riippumatta brändin alla tarvitset säännöllisesti sitä, automaattinen Viritä ups- ja autoteollisuuden korjaukset. Palveluiden yleisimpien sai ajoneuvon omistajan automaattinen korjaus kaupoissa on öljyn muuta palvelun, AC automaattinen korjaus ja jarrujen korjaus. On aikoja, kun ajoneuvojen nostetaan omistajat automaattinen korjaamo tarkistamaan moottorin valo. Juutalaisvastaiset Automaattinen palvelu voi tarvita, alkaen automaattisesti virittäminen monimutkaisempia autoteollisuuden salin, meneillään jo sertifioitu automaattinen korjaamolla Sarasota, Florida 34233 hyötyvät voit varmasti.
<br /> National Institute Automotive palvelun huippuosaamiseen myöntää Automotive korkean tai jo varmentaminen autoteollisuuden ammattilaisten ja teknikoiden. Vuonna 1972 perustettu riippumaton voittoa järjestö pyrkii autojen huolto- ja korjaustöistä Yhdysvalloissa laadun parantamista. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi se tarjoaa mahdollisuuksia vapaaehtoisen testaus ja sertifiointi autoteollisuuden palvelun ammattilaisten ja teknikoiden.

JO varmentaminen ei ole yhden yleiseen varmentaminen tuotannonalan. Erityiset jo tutkinnot annetaan kullekin eri tuotannonalan ajaa erikoistumiskoulutuksen. Tämä sisältää useita luokkia toistavan autoteollisuuden palvelun eri näkökohtia. Jotta jo sertifioitu, teknikko väittää asiakirjatodistetta siitä vähintään kahden vuoden kokemus haetun luokan ja sitten on välitettävä asianmukaiset specialty-testi. Teknikot, joilla on enemmän kokemusta ja jotka kulkevat akun tutkinnoista eurooppalaiseksi päällikön teknikoille.
JO varmentaminen testit on kehitetty in house ammattilaisten National Institute Automotive palvelun huippuosaamista ja muiden autojen palvelun alan asiantuntijoiden. Hallinnon testit tehdään ACT, toisen erillinen riippumaton voittoa tavoittelematon järjestö tunnetaan hallinnoinnista kollegion entrance exams. ACT kehittää myös arviointi, tutkimus, tiedot ja työvoiman kehittämistä Ohjelmanhallinta työkalut.

KIRJALLINEN jo varmentaminen testit on annettu toukokuussa ja marraskuussa vuosittain Yhdysvaltojen hajanaisia 750 paikoissa. Noin 100 000 teknikoiden ottaa ne vuosittain. KIRJALLINEN testien lisäksi perustuvien tutkinnoista ovat antaa kahdesti 200 sijainnit.

Erillinen sertifiointitestissä annetaan korjaus kunkin keskeisellä toiminta-alalla. On kahdeksan testit automaattinen teknikot lämmitys ja ilmastointi, keskeyttäminen ja ohjauslaitteiden, käsikirjan aseman junan ja akseleiden, automaattinen Transmissions, moottorin korjaus, moottorin suorituskyky, sähkö/Electronic Systems ja jarrujen. On myös törmäyksen korjaus teknikot, moottorin machinists ja osien asiantuntijoiden testien erikoistuminen.

Kun teknikko hankkii jo varmentamista, tämä on uusittava viiden vuoden välein kautta lähtöaineen. National Institute Automotive palvelun huippuosaamiseen edellyttää tämä varmistaaksesi, että kaikki jo sertifioitu, teknikot jatkuvasti päivitetty kenttä teknologian kehityksestä.

JO-sertifikaatin kanssa autoteollisuuden palvelun ammattilaisten ja teknikoiden saada oikealle näkyviin jo arvomerkkejä niiden univormut. Tunnukset ja jo kyltin voi näkyä myös Automaattinen korjaus-kaupoissa, joka työllistää näiden autojen palvelun ammattilaisten ja teknikoiden jo.

Jos vähintään 75 prosenttia automaattinen henkilöstön korjata shop jo sertifioitu ja jos ei, jo sertifioitu autoteollisuuden ammattimainen palvelu tai teknikon shop tarjoaman palvelun, se voi antaa jo sininen sinetti, huippuosaamista nojalla jo sininen sinetti, huippuosaamista tunnustamista ohjelma (BSRP). Automaattinen korjaamojen on tällainen arvioidaan vuosittain uusimisesta niiden tunnustamista. Tällöin niiden on varmistettava, että niiden henkilöstön tunnistetietoja päivitetään, myös.

Ottaen ajoneuvosi jo sertifioitu automaattinen korjaamolla Sarasota, Florida 34233 tuo takaama National Institute Automotive palvelun huippuosaamiseen etuuksia, auton AC-työn korkein laatuun korjata muiden autojen korjaukset.