Jos haluat tietää yksilöllinen Koripallo liikkeen millään pahalla lapsille sitten kaikin keinoin kuunnella minulla sanoa – on vaikutus revolutionizing kaiken tiedät pelaamisen Koripallo. Mitä jos meillä kertoi voit että voit voidaan melko nopeasti laajentamista käyttäjän pätevyyttä pelin uskomaton 30 prosenttia? Ja lisäksi se voidaan tehdä erityisiä harjoitukset oman tietokoneesi kautta. Jos olet alkaa epäillä tämä tai etsi se vain pelkkä kutteisia, ota tämä tarkastelu – levossa ulkoasun se aikoo shock voit.

Ennen kuin voimme aloittaa on oltava tietoisia merkittäviä pala tiedot – Koripallo, se ei ole vain asian, joka on paremmin dunking, hyppääminen, tai Ammunta, se on myös päätöksentekoon ja välttää tarpeettomia virheitä yhteisöjen tuomioistuimen asiana. Valmiuksia ennakoida kilpailun seuraavan pelata tai tehdä nopeasti ja täsmällisesti steals tai syöttöjä, esimerkiksi liittyy kognitiivinen taitojasi lyhyesti: brain taidot. Useimmat ihmiset katsovat virheellisesti näitä kykyjä kuin omaatuntoa tai inborn lahjat, vaikka siitä, ne eivät ole juuri jotain urheilijat ovat syntyneet kanssa, vaan kokonaan opittavissa brain taidot.

Se ei haittaa, jos se tapahtuu, että haluat vain yksilöllisiä Koripallo liikkeen millään pahalla lapsille löytää tai onko voit toistaa junior korkea, high school tai kollegion tiimi – voit jyrkästi parantaa kilpailukyky paranee ja pisteytys kyky mukaan “harjoittelu” aivoihin. Ryhmän tutkijoiden kehittänyt yksi,-samaa tietokoneohjelma, joka auttaa sinua tekemään sitä; perustuu “video game” ajatus, kaikki yksi on Älä on “toistaa” sen vain 20-30 minuuttia, yksi tai kaksi kertaa viikossa vain useita viikkoja – tulos on hämmästyttävä. Head autojen koko usa (memphis, uconn, connecticut ja muut), ovat todenneet, ne olet saanut uskomattoman tulokset vain jälkeen käsitteleminen yksilöiden sekä koko ryhmät erinomainen ohjelma kanssa.

Ennen meneillään Saat lisätietoja yksilöllinen Koripallo liikkeen millään pahalla lapsille, on hyvä ajatus juoksijan tehokkaita ja innovatiivisia liuos näytettä. Ja nyt tulossa määräävä ja onnistuneen koripalloilija monta kunnianhimoinen pelaajille hyvin kunnianhimoinen tavoite ei ole koskaan ollut tiiviimmät ja mahdollista; pelaajat, jotka on testattu tämän ohjelmiston sanoi niiden yleistä pelin parantunut rajusti n: o ohjelmiston käyttämisen jälkeen yli kuukauden.