Jos olet onnekas, olla rakennuksen huoneessa kotonasi, joka on omistettu tarkoituksena katsot elokuvia tai home theater kuin vain järkevää joka haluat koristella tavalla, joka on täysin befitting ja sen tarkoituksen huoneessa. Hämmästyttävä vaihtoehtoja on käytettävissä tämän kasvavilla markkinoilla sisustus ja yleensä, hinnat, jotka on suunniteltu vastaamaan. Hyvä uutinen on, että vaikka taiteen jäljittelee usein elämään, ei ole syytä meillä ei voi matkia joitakin näemme kodeissa filmit tai televisiot näyttää suuri kuva-murto-kustannuksista.

Ensinnäkin todella hyvä kotiteatteri on sijoitus, erityisesti niihin, joita käytetään yleensä Yksityishuoneet. Että sanoi voit lisätä koristella huoneesi siten, että ei viedä huomion elokuvien katselukokemuksiin. Voit tehdä tämän useilla tavoilla ja monet heistä tulevat keskivertokuluttaja pikemminkin hefty kustannuksilla. Sinun ei tarvitse ostaa erityisiä valaistus $ 500 pop, kun voit siirtyä paikallisen valaistus tai kodin sisustamiseen Tallenna ja Etsi erinomainen seinän sconces, joka on täydellinen home theater murto kustannukset, joista ne löytyvät erikoisuus on tallentaa, ateriapalvelut niille rakentaa koti teattereita. Alhainen valaistus lisäasetuksia käyttää edullinen merkkijonoja köyden valaistus tai jopa joulukuusi valot toimittamaan joitakin valo vaarantamatta Häikäisyn näytössä.
Sen sijaan, että riippuva kalliita drapery home theater seinien sovelletaan teksturoitujen Paintin tummat värit häiritseviä glares välttämiseksi. Paikalliselta jälleenmyyjältä voivat kannustaa voit Hotellin äänieristetyt oman seinät ja olet ainoa, jonka todella päättää, jos, joka on tarpeen. Olen henkilökohtaisesti välittää, erityisesti, jos home theater aiotaan kellarissa, joka yleensä hieman pois koti ja perheen alue voidaan.

Osalta lattiapäällyste levyvalmisteiden tummempi lattiatyöt on hyvä osa-alueilla, vaikka mahdollisesti ole paras kellarissa. Cork tekee kellarissa hyvä lattia-vaihtoehto lattiat on works-äänen karkaaminen huoneen luonnollinen resistenssi lisäksi kosteutta muffle liittyvät ongelmat, mahdollisesti ilmenevien toisinaan kellarissa. Se on myös erittäin edullinen lattia-materiaali, joka on erittäin aliarvioida.

Suosittelen myös pimeässä sisustustavarat home theater. Hyvä valinta saattaa olla darkly värillinen poikkileikkauspinta sohvat, jos haluat nauttia tilaa yhdessä perheen. Suosittelen myös beanbags tai muita erityisiä istuma vähän säännöille, jotka voivat nauttia your home theater. Tämä antaa niille omia istuimet ja auttaa poistamaan joitakin bickering ja squabbles, joita ilmenee usein palkkion istuma-tilaa.

On tarvitse omaisuuksia viettää Mahtava ilmapiiri, joka on täysin home theater kaiken kaikkiaan miellyttävä elokuvien katselukokemuksiin luomiseen. Vaikka en suosittele toimintosarjasi varaamaa pitkin erityisesti huoneen seinät voit tehdä suuria asioita muovisten paukkumaissi ruutuihin ja liekittömän teen kevyttä kynttilät pitkin lattian kanssa. Anna mielikuvitus läsnä Creativen asetuksia näet työhösi joitakin tulevat kanssa laimennettuina asioita erikoisuus kaupoissa joil kohteita.