Meille koiran-ystäville on lähes käsittämätöntä, että jätämme meidän koirat kotona. Kun kaikki hän on meidän perheen ja osa meidän elämää ja me rakastamme jakaminen hyvinä aikoina hänen kanssaan. Seuraavien ohjeiden avulla Jos päätät ottaa yhteyttä koiran lomalle.

Koira on asianmukainen tunnistaminen. Varmista, että hat hänen ID-tunnisteen tiedot ovat ajan tasalla ja sisällyttää matkapuhelimen numeron. Hän on oltava microchipped. On menettänyt vuotta, joka löytyi tapa takaisin perheen siitä mikrosirujen koirien tapauksissa. Sinun on ehkä nykyinen kuva, jos käsittämätöntä tapahtuu ja koiran otetaan ja saa menettää. Voit o valokuvan lisääminen “Menettänyt Dog”-ilmoitukset.

Kun suunnittelet toiminnasta, joka teidän koira voi liittyä liian meidän loma-valintaruudun. Kun kaikki aiot ongelmia ottaen hänelle, niin se on kaukana ihanteellinen, jos olet aina käynnissä jonnekin retket ja jättäen hänen jälkeensä.

Sillä leirintäalue juhlapäivät Älä unohda hänen kehikkoa, joten hän ei siirry Fishdom tahtomattasi. Jos rakennuksessa on lomailee, tee nopea Suorita etsit reikiä tai aukkoja, jotka hän mahdollisesti sneak kautta aidan ympärille. Muista, ne ovat outo Aseta niin jos voit mennä jonnekin ilman heitä, he tekevät kaikkensa löytämään sinut uudelleen ja siis Escape.
Tietäen lähimpään ammatillisen koulutuksen sijainti on tärkeä ja niiden aukioloajat. Me tiedämme, että meidän koirat on väärä tuntia ohje, varmistaa niin paikallisten hätätilanteissa klinikan juuri asiassa tiedot. Jotkin koirien on erityistä ruokavaliota. Tässä tapauksessa sinun on otettava riittävästi elintarvikkeiden kattaa koko loma ravinnon erityistarpeet, tai jos mahdollista, varmista, että voit ostaa loma-alueen.

On mahdollista, että olet menossa-alue voi olla taudin riski, että he ei ole ollut alttiina ennen. Hyönteisten kuten jakoviivat ja mosquitoes voi olla haittaohjelmia ja ne leviävät Borrelioosi ja canine heartworm. Vahvistaa oman ammatillisen koulutuksen suoritettavista toimista, jotka estävät liittyvistä ongelmista. Muistiin ottamiseksi elämäntapaan, jotka lankeavat maksettaviksi ollessa poissa. Esimerkiksi heartworm Tablet PC- / kirput käsittelyjen voi maksettaviksi, tee Huomautus päivämäärät ja toteuttaa näitä tabletteja.

Yleiset koiran matka säännöt

  • Oltava, jossa kunnioitetaan muille. Ei kaikki on koiran rakastaja olet. Ei aseteta.
  • Tuo vain hyvin koulutetut, well-socialized koirat, matkustaessaan. Loman ei korjaavat koiran koulutuksen.
  • Käytä valjaat järj; se tarjoaa paremman suojauksen.
  • Päivittää oman koiran tunnus tunnisteet, käyttöoikeuden ja vacinations.
  • Puhdista jälkeen koiran; Tuo runsaasti muovipusseja tätä tarkoitusta varten.
  • Tuo koiran omien elintarvikkeiden kotoa. Et välttämättä löydä toisen kaupungin tai maan ja nopea muutos uuden elintarvikkeita voidaan nostaa ruoansulatus upset.
  • Säilyttää oman koiran turvallisuuden ensimmäisen. Älä ottaa hänet järj käytöstä tai työntämään hänelle epämiellyttävä tai pelottavaa tilanteet.

Lomastasi jakaminen oman koira on suuri. Kävelyä pitkin rannat alaspäin Bushin trails tai uima, ei ole koskaan ennen nähty paikkoja on erinomainen molemmat voit ja parantaa teidän suhde. Yritä välttää ongelmia Etukäteissuunnittelu ja jota sekä enemmän rentoutua ja nauttia toistensa yrityksen enemmän.