Se näkyy rikas, tyydyttymättömät rasvan kutsutaan Omega-3 runsas määrä rehuseosten lignan sekä sen rungon liukoisen fibers yhdistettyinä, polttoaineiden pellavan kyky siementen edistämään ja ylläpitämään bodys välttämätöntä järjestelmien moitteeton toiminta. Koiran Bone syövän SymptomsLignans are known to exhibit syövän ehkäisemisen ominaisuudet, vaikka liukeneva kuitu käsittelee ummetus ja muut ruoansulatuskanavan ongelmia.

Mutta pellavan siementen terveysväitteitä ole tekemään tämä huomautus. Mahdolliset hormonaaliset hoidossa flaxs on itse asiassa syttyi valtava hype lääketieteen, sekoittaen lääkäreille, tutkijoiden ja ravitsemus pyrittäessä etu-kentässä. Ajan kuluessa nämä päätelmät löytänyt tietään melko useita tieteellisen laboratorioiden, joilla pyritään Keräysputki esittämässään pellavan siementen syövän potilaiden kautta sarja valvotuissa kokeissa, joka työllistää muuttujia kuten hyvä määrä sisältöä rajoitettu ruokavalion, että sillä pellavan vastapuolina määrien mukana tulee edelleen.

Toistaiseksi näiden kokeiden tulokset ovat olleet ratkaisevia, puolustaa pellavan siementen öljyn ja sen ravitsemuksellisia sisällön mahdollisuuksia syövän kasvun estämiseksi. Lisää usein kuin ei tekijöitä ovat yllättynyt saatu päätelmiä siitä, että paljastaa hämmästyttävän huomattavan vähentymisen kasvain koon ja määräysvallassa leviämisen syövän soluja rintamaidon syövän ja eturauhanen syövän potilaiden jonka määräysvallassa ruokavalion on täydennetty säännöllisesti erityisesti määrien maanpinnan pellavan siementen ja pellavan lignan Kapselit kanssa. Potilaille, jotka olivat ei millään tavoin pellavan ruokitaan eivät muuten, osoittamaan parannuksista, yli niiden elinten kasvain tai syövän solujen leviämistä.

Keuhkojen syövän salaisuuksien osoitti napsauttamalla tätä

Syövän torjuntaan minuutti pellavan siementen ominaisuudet kohdistettavissa sen öljyn korkea-lignan-sisältöä. Pellavan siementen onkin lignan kesken kasvien sisältävät noin 75 prosenttia enemmän tässä rehuseosten kuin seesaminsiemenet, soija ja Parsakaali johtava lähde. Kasvien lignaanit on tärkeä phytochemical ja antioksidantti, joka auttaa tyyppiluokan ja kaksoispisteen, haiman, leviämistä ja luuttomaksi syövät, muun muassa.

Se todennäköisesti kestää jonkin aikaa ja ehkä jopa enemmän tutkimusta, ennen kuin nämä päätelmät ansio täydellinen tunnustaminen pellavan syövän torjuntaan asiamiehenä. Mutta sitten again, pitävät sen ravitsemuksellisia profiilin ja radan tietueen healthful etuuksista. Voit varmasti väittävät, että syövän ehkäisemiseen on todellakin elinkelpoinen päivittäinen annos maanpinnan pellavan siementen kanssa.

keuhkojen syövän kohtelun läpimurtoihin napsauttamalla tätä