On kirjaimellisesti tuhannet aiheita kattavan tänään kotiin uusiutuvia energialähteitä koskevien teknologioiden laaja aihe Internet. Tämä on aineiden enimmäkseen nykyistä energiakriisin, joka vaikuttaa maissa eri puolilla maailmaa ja olemme kaikki aktiivisesti kannustettava tutkia uusia tapoja tarjota koti energian. Sitä, miten me päättää, joka on paras meille?

On paljon tietoa siellä perusteella aurinkoenergia-järjestelmän tai koti tuulimylly asentaminen ja jopa magneettinen generaattori koskevilla tiedoilla. Tämä on monin tavoin hyvin perusteltua, koska kaikki 3 ovat kaikki elinkelpoinen ja pitkän aikavälin uusiutuvan energianlähteet homes, jotka ovat helposti kaikkien käytettävissä.

Kuitenkin paljon tietoja voi aiheuttaa sekaannusta, ja harhaanjohtavaa jotka usein vain Lisää ongelman, kun olet jo epävarma tutkiakseen vielä tarkemmin, mitä asetusta niin miten voit päättää, mikä on paras. Miten Tiedätkö mitä valita ja mitä vältetään ja jossa voit tehdä koko prosessi aloitetaan?

Ensinnäkin sinun on punnittava ja haitat kunkin 3 parhaat vaihtoehdot. I ei voi päättää näitä, voit kuin se riippuu kaikki Asutko ominaisuuden tyyppi ja sijainti, koko, ominaisuuden ja sähköiset virrankulutus voivat olla suuri vaikuttavat tekijät. Joka sanoi, on vielä tiettyjä kysymyksiä, Kysy itseltäsi riippumatta siitä, mikä on:

  1. Kuinka paljon sähköä käytetään tällä hetkellä?
  2. Kuinka suuri on minun ominaisuuden?
  3. Haluan mennä täysin ruudukko käytöstä?
  4. Haluan aurinko kattopaneelien minun ominaisuuden tai minun takaisin Puutarha koti tuulimylly haluat?
  5. Gustó kong halvin vaihtoehto tai olen olen valmis sijoittamaan muutaman dollarin ylimääräiset?

Kysymys 1, 2 ja 3 on tärkeää tietää, koska jos voit mitata tarkasti sähkö virrankulutus, niin saat tietää miten suuri rakentaa energiasi tuottavan yksikön. Myös haluat mennä täysin ruudukko käytöstä tai täydentää yksinkertaisesti olemassa tarjonnan säästämiseksi muutama dollaria?

Kysymys 4 on myös tärkeää, sillä jotkut lapset panevat ottaa koti tuulimylly takaisin Puutarha, kuin he tuntevat, voi olla hyvin miellyttävä tarkastella. Sama joskus sanotaan aurinko kattopaneelien varten.

Kysymys 5 on yksi yleisin ympäristöhankkeiden tekijät Etusivu uusiutuvien energialähteiden pyytäessään. Monet uskovat, että jokin 3 vaihtoehdoista todennäköisesti ovat erittäin kalliita ja ulottumattomissa keskimääräinen koti omistaja, mutta tämä ei yksinkertaisesti ole. Paljon riippuu joka yhden voit valita ja kuinka suuri aiot luoda mutta esimerkiksi Tiesitkö, että todella rakentaa oman kotiverkon tuulimylly alle 120 euroa!

Nämä kysymykset ovat vain enimmäisrajan ja yksittäisten tarpeisiisi, on muita tekijöitä, jotka vaikuttavat päätöksen. Erittäin suosittelen, voit suorittaa lisätutkimuksia luodaan asetukset niin, että näet, mitä on mukana näiden suuri koti energiaa, kuinka paljon se aikoo kustannukset ja aloittaminen.

Oman kodin tuulimylly, aurinkoenergian järjestelmän tai magneetti generaattori voidaan palkitsevaa ja nykyajan kokemukset ja siellä ei ole koskaan ollut parempi aika aloittaa. Voi säästää satoja käytöstä sähköinen laskut ja anna