EPA on todennut, että useimmat condos ja talot sisällä ilmanlaadun kolme kertaa niin huono ilmanlaatu pilaantumisen ja haitallisten savujen ja muiden kaasujen kuin. Useimmat koti- ja condo omistajat eivät ole tietoisia siitä, mutta ne ovat luultavasti tietoisia tällaisen pilaantumisen saa heidät tuntemaan olonsa terveydestä tavalla. Kaiken hengitys ongelmia, allergiat, päänsärky, pahoinvointi ja joissakin tapauksissa jopa syövän lisääntyneen riskin mahdollisuutta voivat syntyä altistuvat tietyt kemikaalit yleisesti kotona ja kodin sisustamiseen ja on valmis. Terveyden ja elämänlaadun, puhumattakaan ympäristön parantamiseksi sinun täytyy tietää, mitä kohteita voi aiheuttaa mahdollisen uhan, varsinkin, jos käytät ostot vanhemmat condo tai talon ja haluat kunnostaa tai remodel itse.

Painettuna puutuotteiden ovat yksi vakavimmista rikoksentekijät, kun se tulee kodin myrkyllisiä päästöjä. Painetut puun sisällyttää tällaiset rakennusmateriaalien lastulevyä, paneling ja eristyksen tietyntyyppisiä. Ongelma johtuu liimaa, jota käytetään pidä painettuna puutuotteiden yhdessä. Käyttämällä puun palat, olisi pitänyt muuten kaatopaikalle ajatus on teoriassa suuri ja on edelleen, mutta vanhemmat Liimaa antoi käytöstä Formaldehydi, joka on erittäin häiritsevää ainakin ja voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, hengityselinten sairaus ja mahdollisesti jotkin syövän muotoja.

Kohotettu tietoisuutta näiden mahdollisesti vaarallisten aineiden ja vihreä rakennuksen Kasvava trendi useimmissa uusi rakennus-condos kuten nämä http://www.bestchicagocondos.com/new-construction-condos/index.html on vähemmän vaarallisten aineiden kuin vanhemmat kodeissa. Voit jopa siirtyä muutaman askeleen edelleen ja tarkista ulos eco-friendly Chicagon kiinteistöjen kehitys on LEED varmentaminen.
Vaikka on paljon enemmän asetuksia nyt ohjausobjektin päivän puun Formaldehydi tasot liimaa, sinun täytyy olla tietoinen tahansa painettuna puutuotteita, joka voi olla vanhempi condos tai talot, joka ostaa tai siirtää. Puun paneling, keittiö- ja sauna kaapit tai jopa valmistuksessa käytettävät lastulevyä voi aiheuttavat edelleen terveysongelmia. Yksi kirkas piste on mitä vanhempi painettuna puutuote on, vähemmän Formaldehydi se antaa. Kostea lentoliikenteen ja pienempiä condo huoneita tai talot pahentaa tilannetta. Joten paras asia on selvittää, kuinka vanha talo tai condo on elää tai ostavat ja jos mitään painetaan puu on läsnä. Paneling ja kaapit voidaan korvata ja ehkä paras idea pitkällä aikavälillä.

Toinen suuri videojuttelun Sisäuima pilaantumisen on VOC tai haihtuvien orgaanisten yhdisteiden, että uuden lattiatyöt tuottaa tai käytöstä muiden kaasujen. Uudelleen on Liimaa ja lattiatyöt, joka sisältää kemikaalien, joka voi sekä Ärsyttää ihmisten väriaineen. Haihtuvien orgaanisten yhdisteiden määrä on käytöstä gassed jälkeen annetun uuden lattiatyöt. Yksi tapa välttää tämän on jäädä condo tai talon pari päivää sen jälkeen, kun uusi lattiatyöt asennetaan ja lentoliikenteen huoneita ulos ennen mielenkiinnon hyviä. Voit myös hankkia lattiatyöt, joka on alemmat tasot haihtuvien aineiden.

Todennäköisesti useimmat ihmiset ovat jo kuulleet paint liidin vaaroilta. Ellei condo tai koti oli maalasi ennen 1978 todennäköisesti ei ole mitään huolestua. Tänään Yhdysvalloissa paint sisältää ei lyijyä. Mutta jos uskot ja paint hilseilemisen tai siklaa se tai hiekkaa, se päivittää, on pieni lyijyn hiukkasia heittää ilmaan ja hengitettynä vakavan vaaran.

Jopa pienille annoksille lyijy voi aiheuttaa merkittäviä ongelmia aikuisille ja erityisesti lasten ja raskaana olevien naisten osalta. Kaikkea aivosolujen ja keskushermoston system voidaan altistumisesta ja jos lasten poimia paint-sirut ja syödä niitä voi olla vieläkin haitallista. Jos olet ostanut vanhemmat condo koskevaa remodeling ja epäillä, on lyijyä maalata läsnä, sitten pitäisi palkata Professionalissa voit poistaa turvallisesti.

Mahdolliset terveysongelmat toisesta lähteestä on tekemistä pintaverhoiluaineet, huonekalut lattianpäällysteet, patjat, televisiot, tietokoneet ja jopa jotkin Pyjama, jotka ovat resistenttejä tulelle eristä kemikaaleja. Palonsuoja-aineita on todennäköisesti välttämätön paha ja voi hidastaa antaminen homeowner paeta ja hengissä mahdollisuus käynnistyy. Mutta ne sisältävät PBDEs tai difenyyli polybromidifenyylieetteriä, jotka otetaan huomioon ilmaan ja hengitettyinä tai nautittuina jopa. Oman laitoksen sisällä ne oleskella siellä voi mahdollisesti heikentää omaa, aiheuttaa lasten oppimiseen ongelmia, vähentää hedelmällisyyttä ja aiheuttaa kilpirauhanen ongelmia. Syövän on jopa mahdollista. Jotkin lomakkeiden PBEDs on lopetettu vuodesta 2004, mutta vanhoja tuotteita, jotka sisältyvät ne ovat vielä joitakin kodeissa ja yksi tyyppi, joka on edelleen käytössä epäillään aiheuttavan samanlaisia terveyskysymyksiin.

Tutustumista mahdollisia vaarallisia materiaaleja ja kemikaaleja kalusteet voit pienentää käyttäjän altistumisen ja sisäilman ja elämän laadun parantamiseen. Kehon ja ympäristön tulee Kiitos sen.