Koti kuntoon voi toimitettava valtavaa arvo, kuten koti-arvoa. Vaikka et ole ajattelua myydä kodin lähitulevaisuudessa, tehdään parannuksia kotiisi voidaan edelleen tarjota paljon todenmukaisuudesta ja taloudellisia etuja, erityisesti, jos valitset parannuksia, jotka lisäävät your home energiatehokkuutta. Jotkin tänään laadittu Tyypillisin koti parannuksia sisältää remodeling, kylpyhuone remodeling, Lämmitys järjestelmän asennus ja ikkunan korvaamiset keittiö. Sears käsittelee monet tavallisimmin valitun koti parannuksia.

Monet enemmän yhteistä koti parannuksia parantaa koti, tarjoten takaisinmaksuajat 85-100 prosenttia arvo. Olisi pidettävä mielessä, että vaikka teet koti kuntoon sijoitetun ei ole melko suuri, ei vieläkään yhtä merkittävää hyötyä, joka ei voi unohtaa. Kodeissa, että äskettäin remodeled tai käsitelty koti kuntoon ovat usein paljon helpompi markkinoilla, etuus, joka varmasti ei saa unohtaa nykyisen kiinteistömarkkinoiden perusteella. Lopulta tämä avulla voit tallentaa kiinteistön maksujen kustannukset, jos päätät kotisi jossain vaiheessa myydä. Katsovat, että kotisi voi niin helposti päivittää avulla yritykset, kuten Sears, tekee vieläkin yksinkertaisempi hyödyntää koti kuntoon etuuksien.

Jos arvelet, että sinun säilyttää jonkin aikaa koti kuntoon jälkeen tulla kotiisi, se olisi edelleen pidettävä mielessä että tekeminen parannusta talosi auttaa pitämään hyvässä kunnossa. Monet kodin omistajille liittää koti parannuksia päivittäminen koti ulkoasun, mutta kotiisi järjestelmät ovat yhtä tärkeää kuin sen ulkoasua. Tarkistetaan, että teidän plumping, Lämmitys-, jäähdytys- ja sähköiset järjestelmät toimivat oikein ja ajantasaisena edelleen säännöllisesti avulla voidaan tallentaa huomattava määrä rahaa. Lisäksi koti parantaminen voi sallia koti-funktion tehokkaampaa tavalla edun, joka voi johtaa säästöt alennettua apuohjelma laskut.

Useilla tavoilla voit hyödyntää useita etuja, jotka lähetetään koti kuntoon. Sears on yksi eniten hyväksytyn ja käytetyn yrityksistä koti kehittämishankkeiden monenlaisia, mutta voit harkita myös käsitellä joitakin töitä itse Jos sinulla on aikaa, kokemus ja laitteiden tekemään niin. Harkitessaan olisi ulkoistaa hankkeiden tai käsitellä itse muista henkilökohtainen budjetti varaamaan projektin ja onko tunnet hankkeen tekniset näkökohdat ovat aika tekijä. Pienetkin koti kehittämishankkeiden voi tarjota tunnetta ajatuksen, antaa koti tuoreen uuden ulkoasun ja tehdä kodista houkuttelevampi mahdollisille ostajille, jos päätät olisi tulevaisuudessa jossain vaiheessa myydä.