Jos asentamisesta uuden lattiat kodin suunnittelu, mutta ei varmasti tyypin lattiapäällyste, haluat, harkitse keraamiset lattialaatat. Valmistettu keraamiset laatat ovat ihanteellisia lattiapäällyste keittiö, kylpyhuone ja vapaa kuin kova ajokaistan ja helppo pitää puhtaana. Keraamiset lattialaatat ovat käytettävissä laajan valikoiman värit, materiaalikuviot ja ne on helppo asentaa vain muutaman työkaluja, kuten vierekkäin leikkuulaite ja liimat.

Keraamisia laattoja lattiapäällyste luoda lähes kaikki haluat mukaan lukien maalaismainen, moderni ja Latinalainen Amerikka ulkoasun. Due, huoltoa ja pidentää sen käyttöikää helppous kodin omistajille on tehdä se numero yksi valintansa. Keraamisia laattoja lattia on tahra kestäviä ja ole discolor kanssa ikä Jos puhdistus ohjeiden. Sinun ei koskaan on tulla keraamisia laattoja lattian joko ylläpitämään niiden alkuperäinen paistaa vuotta.

Se voi olla hieman hankalaa, kun keraamisia laattoja niin monia vaihtelut ja suuren valmistajat, mutta joitakin hyödyllisiä vinkkejä, löydät olisi työ on paljon helpompaa on. Harkitessaan laatta mitä tyyliä haluat keskittyä kohde, jonka haluat saavuttaa. Jos esimerkiksi haluat huoneessa on lämmin ja maalaismainen ulkoasua kuin laatat kannattaa etsiä kanssa kivi-like, luonnollisen ulkoasun. Kivi-ulkoasun laatat ovat realistisia ja haku, ovat hyvin usein virheellisesti todelliset kivet. Jos haluat lisävärin oman kerroksen viimeistellyn ulkoasun, pitävät yhteensovittamisesta ja/tai omaksuttuja reunaviivojen ulkoasu. Jos muodollista ja classy ulkoasua varten ovat sitten kiiltävä, marbleized laatat tutustumme. Marbleized kerroksessa on yhteensovitettu väri seinät osittain peitetty lasi mosaiikkiviruksen laatat tarjouksen iskevä ja hienostuneen ulkoasun tahansa keittiö. Muista, että marbleized laatat ovat hyvin modernia, kun märkä niin Jos sinulla on aktiivinen lasten kodin tämäntyyppisen lattiapäällyste voisi osoittautua vaaralliseksi.

Kun suunnittelet laatta-lattia Valitse laatat huoneen koon koko. Jos haluat antaa alueen Avaa ulkoasun, suurempi laatat tarjoaa esimerkiksi vaikutuksia. Ole varovainen tarvitse valita laattoja, jotka ovat liian pieniä, kuten he voivat tehdä Etsi huone on liian “varattu”, ja se on häiritseviä. Monet kodin omistajille löytää tosiasiallisesti, että sekoittaminen ja vastaavuutta koot voidaan lisätä paljon erilaisia huoneeseen. Anna mielikuvitus, siirry toimi ja varmista, että kaikki vaihtoehdot on katsoa laatat valittaessa.