Spiral kaapeli sidonta on yksi yksinkertaisin, tehokas ja hyödyllinen sitovia menetelmiä. Spiraali-kaapeli sidottu asiakirja avautuu litteä, joka on erittäin kätevä kopio-koneen käytettäväksi ja sivujen kääntäminen aivan ympärille, helppo lukea ja käsittely. Kela monta värit ovat saatavilla yhä suosittu sitovia tyylin monimuotoisuutta. Tässä on opas pääset alkuun spiraali sitovia maailman kanssa.

  1. Ensinnäkin on tärkeää valita asiakirjan paksuus sitovia kaapeli oikean koon. Jos valitset liian pienen osan sivujen ei kytkeydy vapaasti. Jos valitset liian suuren osan, sidonta saattaa näyttää leväperäisyyttä tai hankala. Haluat valita oman toimitusten siten, että on olemassa noin 1/8 “- 1/4″ tilaa, Poista sivut-elementissä.
  2. Käynnistä the spiral kela sitovia. Useimmat spiraali kaapeli konetta on kanava, jossa saatetaan saada alkoi kaapeli selkärangan. Sinun tulee saada alkoi reikien käsin, ennen kuin annat ottaa haltuunsa tietokoneen kaapeli. Haluat käsi-askellus elementti reikiin vähintään tuuman. Kun kone on saanut käynnistetty, kannattaa Pitele sidonta rullien ja soveltaa kevyesti paineen rullan vastaan kuin se menee.
  3. Kun lanka on joita kehrätty kautta haluat puristus reunat, niin ei on muuttumisesta asiakirjan pituus. Tätä kannattaa käyttää-crimp pihdit. Turvallisuutta ja jotta pihdit toimisi oikein on tärkeää, että käytät aina pihdit oikealla kädellä varmistamalla, että punainen piste on edessään enimmäismäärän. Tasaa että paksuus ja purista. Tämä on sekä leikata muovisten kaapeli ja puristus, uncoiling the wire estää. Tärkeää Varmista, puristus kaapeli lähellä, viimeinen reikä. Kuitenkin taivesaumaamalla liian lähelle voi vaikeuttaa voit kääntää sivut. Sinun on ehkä kokeile joitakin asiakirjoja ennen kuin saat asioita jumittua.

Jos haluat tallentaa jonkin aikaa, haluat ehkä määrittää auto-crimpers joko yksi- tai kokoonpanossa. Asennusohjelma voi olla hieman ikävä, mutta saatat huomata, että prosessi suoritetaan hieman entistä tehokkaammin varsinkin pidemmän tuotannon suoritetaan varten. Seuraavassa on muutamia muita vihjeitä auttaa sinut alkuun kaapeli-sidonnan.

  • Käytä asiakirjoja, jotka ovat yli tuumaa ja neljännes paksu spiraali kaapeli-menetelmää ei ole suositeltavaa. Syy on, että sidonta yksinkertaisesti eivät toimi hyvin sen on tarkoitus nämä paksuudet osoitteessa. Jos haluat sitoa suurempien asiakirjojen kanssa kaapeli, sinun kannattaa harkita ellipsi aukko-kuvion.
  • Jotkin spiraali kaapeli inserters tulevat pyörien kokoonpanoa. Vaikea tietää, mutta se voi olla nopeampi kun käyttäjä on asianmukainen kokemus. Pienempi asema käyttäjillä on yleensä parempi aika rullan-tyypin kaapeli inserters kanssa. Nämä pyörän tyyppi kaapeli inserters käytetään yleensä 36 tuumaa kaapeli pituudet.
  • Koska se myydään tuumaa, spiraali sidonta on erittäin suosittu valinta niille, jotka haluavat sitoa sääntöjenvastaisten koot asiakirjoja säännöllisesti. Saat kaapeli lähes kaikki pituus enintään 36 “. Tämä helpottaa erinomaisen valinnan 17 tuumaa asiakirjoille, oikeudellinen yrityksille asiakirjoja ja jopa puolet yrityksille kirjeen koulutuksen materiaalit.
  • Spiraali sitovia tulee yli 60 värit, jolloin suunnittelu talot erinomaisen valinnan tai mainostoimistojen suosima asiakkaan logon värit vastaamaan haku.