Artiklan http://mommaexplains.blogspot.com otettu

Momma pitää olla joitakin aterioita, jotka ovat nopeasti mutta täyttävän. Voit aloittaa tyhjästä tai käyttää joitakin valmisteltu kohteita, kuten rotisserie kana.
Momma Explains: Valmistetaan rotisserie kanoista Store pakataan tarjouksen mehuja ja makuja. Ne ovat todellinen asia ei käsitellä, vain sinä saat prep aikaa etu. Niin Momma usein kanasta poimia ja tehdä joitakin nopeasti aterioita. Jos et halua ostaa precooked kana sitten kaikin keinoin vain kokki chicken rinta etukäteen. Vedä kehyksen lihasta ja käyttää kaavan muuttamista. Alfredo kastike cooks nopeasti liikkeelle niin makaronivalmisteet veden ensimmäisen. Varmista, että olet ng manók poistaa kehyksen ja leikannut tai paloina jaetaan. Käynnistä sitten makaronivalmisteet vettä, suolaa paljon muista. Vaikka makaronivalmisteet veden lämmittää asunnon, voit saattaa yhteen Alfredo kastike.

Momma: n kanan ja Pasta Alfredo: vaikka makaronivalmisteet vesi on Lämmitys, ottaa suuren potin ja lisätä voin stick 1/2, sulatetaan voin ja lisää yksi pal_neljännes raskaiden selkäsauna häntä kerman. Sekoitetaan yhteen, voin ja kerman, ruoanlaitto alhainen lämpöä. Lisää valkosipulin jauhe, suolaa ja pippuri maku. Siirry valo suola, ennen kuin lisäät Romano. Romano on suolainen ja eivät halua yli suolaa astia. Voit lisätä useita suola jälkeen voit lisätä Romano, jos se tarvitsee enemmän. Anna kastike heat up ja lisää yksi pieni pussin jäädytettyjen herneiden. Tämä poistaa käyttäjän temp niin saada takaisin up hauduttaa lisäämällä hitaasti lämpöä. Tämä tapahtuu nopeasti niin oleskelun kiukaan ja sekoitetaan toisinaan. Pian s seosta alkaa kiehua tai pop, lisätä kupin Romano juustoraaste. Sekoitetaan usein ja alentaa lämpöä. Juusto kiinni suojuksella, jos et säilyttää siirtäminen kastike, lisää kana-paloina ja simmer vähän sallimaan kastike meld ng manók. Tämä koko prosessi kestää tosiasiallisesti alle 30 minuuttia. Kun (yksi puntaa)-pasta on keitetyt al dente, vedosta valutettu makaronivalmisteet pottiin ja ravistellaan minuutin ajan. Se vie samalla, kun määrität taulukon ja tehdä sald kohteesta jäävuorisalaatti. Vain pestään ja salaatin neljänneksen. Jätä suuri kiilaamiseen ja laita suosikki viimeistelyaineella päällimmäisenä. Palvella tämä Simi Chardonnay.