Apple esitteli Iphone 3GS ottaa kuormituksen renderointi web-sovellusten sivuja, tarjoten maksusitoumukset 3D-grafiikkaa ja on osoittautunut sen toimintoja voidaan kuin edeltäjänsä. Se on säilyttänyt aikaisempi 3 G-mallin käytännön ominaisuuksia ja parantaa käyttö on embellished. Tuulettimet voi olla seuraavan sukupolven mallin kuin Applen on tehnyt debyyttinsä, vaikka hopping 3 G-3GS-malli ei ole suuri harppaus Iphone tämän luuri on riittävästi uusia piirteitä pakottaakseen käyttäjien päivittää. Ehdottomasti uusin malli hinta vaihtelee; luetaan kuitenkin seuraavat tarkastelu on ymmärtää uusia ominaisuuksia.

Messaging – se nyt sisältää tekstiä, kuvia, videon ja äänen, siten, että se sisältää enintään 32 Gigatavua.

Nopeus – uusimmat 3GS-mallia odotettiin nopeampi ja s tarkoittaa nopeutta siten, että se latautuu nopeammin ja tulee päivittäminen AT&T 3 G-verkon osalta nopeammin Webin selaaminen. Hakemukset Avaa kaksi kertaa nopeammin kuin aiemman mallin vielä Palm Pre-style moniajo-ominaisuuden erittäin arvostettu.

Internet – Wi-Fi-kohdepisteen ei tarvita tether tietokone kannettava tietokone tai Mac muistikirjan internet yhteyden, kuten uusin malli lähettää kautta Bluetooth langattomasti ja mahdollistaa myös jäljellä olevan vapaan kaapeloinnin painajainen. Itse asiassa tämä lisäys on huomattava high street kilpailijoiden ja osoittautuu groundbreaking, joissa muiden ei ole tällä hetkellä.
Akun – Iphone käyttöönottoa akun oli tyydyttävä, mutta seuraavan sukupolven Iphone 3 G oli odotetusti. Iphone-3GS tarjoaa nyt enemmän toivoa. Se toteaa, että se tarjoaa Wi-Fi-akun 9 tuntia, 10 tuntia, 2 G videon toisto Puheaika 12 tuntia, 30 tunnin äänentoiston ja 3 G Puheaika 5 tuntia. Lisää arvioon on kuitenkin odotettu on selkeyden luokitukset ja ominaisuuksia erikoisuus.

Kamera – Iphone kamera on aina osoittautunut hyväksi, joiden ihmisarvoista kuvanlaadun, mutta aiempien mallien editointi ominaisuudet ei ennestään ole olemassa. Se oli tervehdyttää pelot levätä kuten uusin malli Iphone tarkastelu on 3 megapikselin kamera päätöslauselma automaattinen kohdistus-toiminnon.

Kuvan tallennus – se on kapasiteetin tietueeseen VGA leikkeisiin ja toteaa hienoja ominaisuutta voit leikata leikkeet. Parannetut multimedian ominaisuudet helpottavat vuonna tulossa amatööri johtajien, kuten muokkaamista, tallentaminen ja jakaminen mestariteos kyky avulla jaetut ja nauttia kaikille, sellaisena kuin se on powered automaattinen kohdistus kameran mukana 3.0 megapikselin muistoja.

Ääniohjaus – tämä on uusin malli salliminen yhteyshenkilön äänen käyttäminen ja voidaan aktivoida tietyn musiikki-raidan kanssa siten, että yksilöidään kappaleen sen nimen ja pelata kysynnän liittyvät raitoja.

Digitaalinen kompassi – on digitaalinen kompassi valitsemalla automaattisesti pohjoinen ja myös integroida Google Maps on oikeaan suuntaan.

Suojaus – suojausmenetelmät sallia niiden käyttäjät voivat paikantaa niiden Iphone, jos se saa kadonneet. Ohjelmiston MobileMe pin-pisteiden sijainti puhelin ja yksityiset tiedot säilytetään.

Vaikka merkittäviä toiminnon parannukset, se ei varmasti ole suuri harppaus kuin aiempia malleja. Omistavaa Iphone klassinen ihmisiä tai jotka eivät omista Iphone tulevat varmasti askel kohti tämän puhelimen.