Hanover sairaala on ilmoittanut aikoo peruuttaa tekemänsä sopimuksen pääoman BlueCross kanssa
kun nykyinen sopimus päättyy heinäkuussa 1, 2012–lähtevät mahdollisesti sairaalassa pääoman asiakkaille ilman vakuutusturva.

Sairaala presidentille ja toimitusjohtaja George Kyriacou sanoi maksaa pääoma–sairaalassa toiseksi suurin vakuutuksenantajan–”huomattavasti vähemmän” palvelujen muiden vakuutuksenantajien verrattuna kanssa sopimuksia sairaalassa.

Lisa Duffy, sairaalan johtaja kaupan pitämisen muutos koskee vain niitä, jotka käyttävät pääoman BlueCross, joiden osuus 12-13 prosenttia sairaalan tulot, sanoi. Muille BlueCross yhteisöihin ei vaikuta, hän sanoi.

Kirjeellä torstai paikallisten työnantajien, vakuutusasiamiesten ja vaaleilla ja kuntien virkamiesten Kyriacou sanoi sairaala on uudelleen sen hankinnoista merkittäviä vakuutusyhtiöitä kuten Highmark, Aetna, HealthAmerica, CIGNA ja ISO-terveydenhuolto. Pääoma oli kuitenkin poikkeus.

“Meillä oli useita keskusteluja niiden kanssa ja oli lähes tunne ylpeys ne oli alhaisin kiinnittäen vakuutusyhtiö” Kyriacou sanoi haastattelussa keskiviikkona. “Ollut tunnetta röyhkeys.”

Kyriacou lähetti kirjeen torstai pääoman toimitusjohtaja William Lehr ilmoituksella peruutuksesta.

Liiketoiminnan samana vuoden loppuun mennessä Lehr oli laadittu vastauksen, joka yrityksen kannan–puolustaa ja arvostellut sairaalan ilmoitus sopimuksen irtisanomisesta–mutta mainitun pääoma olisi valmis neuvottelemaan.

“Pääoman BlueCross pyritään aina neuvotella kustannustehokkain ja vastaavien-korvausosuuksien meidän arvostettu tarjoajien kanssa ja voimme tehdä yksi syy ja vain yksi syy–koska näiden korvausosuuksien suoraan vaikuttaa kuinka paljon meidän jäsenten ja työnantajan-asiakkaiden maksaa niiden sairausvakuutus,” Lehr kirjoitti.

Hän jatkoi: “jokaisen voimme maksaa tarjoajan kuten Hanover sairaalan peräisin suoraan Hanover ihmiset taskut.”

Vaikka sopimuksen ehtoja ei voida luovuttaa julkisesti luottamuksellisuus-lausekkeen vuoksi, Kyriacou sanoi oli 25-30 prosentin ero pääoman maksaa ja muut vakuutusyritykset.

Lisäksi Kyriacou sanoi, pääoman maksaa Gettysburgin ja York sairaaloiden–WellSpan terveys- ja Hannoverin tärkeimmille kohteille kilpailijoiden jäsenet–”huomattavasti enemmän kuin he maksavat Hanover sairaalan samoista palveluista.”

Pennsylvania terveydenhuollon kustannusten eristyksen neuvostolle, joka seuraa sairaaloiden suorituskyvyn koko valtion keräämien tilastojen Hanover myös maksut pienempi monille–vaikka kaikki–palvelujen WellSpan-sairaaloiden verrattuna vähintään vuonna 2008.

Esimerkiksi Hanover maksut $11,913 epätavallisen heartbeat hoitoon. Gettysburgin maksut $17,058 samaa menettelyä; York maksut $16,405.

Kyriacou väittää, että, vaikka pääoman suostui maksamaan enemmän Hanover, olisi edelleen yhtä yleisesti kuin mitä se maksaa muut kaksi sairaaloissa.

“Jos kaikki muut yritykset voivat allekirjoittaa (sopimukset) ja myydä tuotteita kilpailukykyisesti markkinoilla, miksi can’t pääoman?”, hän sanoi.

Sairaalan virkamiesten tehdyt peruutus-ilmoitus yli kaksi vuotta etukäteen antaa työnantajien ja muiden kerran järjestelyistä sopimuksen voimassaoloajan päättyessä.

“Olemme halunnut tehdä, mitä tapahtuu yleensä, jos osapuolet vasta 60 päivää sopimuksen päättämisen ja luoda paniikki,” Kyriacou sanoi.
Sairaala on suunnitelmia terveyttä messujen pian niin “yritysten ja yksityishenkilöiden siirtyä yhdestä sijainnista täyttämään kaikki vaihtoehtoisia vakuutusalan yritysten edustajat” Kyriacou: n kirjeen valtioiden.

Mutta sairaalan virkamiesten toivoa, se ei tullut että.

Kyriacou: n kirjeen Lehr ilmaisi kuitenkin halukkuutensa sairaalan osan sopimuksen ongelmat voidaan ratkaista.

Bill Heiser, sairaalan johtokunnan puheenjohtaja “toivoa on emme pääse sopimukseen pääomaa,” sanoi. “Se olisi vähintään tungettelevaa.”

Vastauksessaan, Lehr huomata, pääoman halusivat käsitellä sairaalan ja että niiden “keskinäistä tavoitteena olisi oltava enemmän kohtuuhintaisia, laadukasta terveydenhoitoa jaettuja-asiakkaillemme.”

“Mutta tämä on liian tärkeää kuin suhdetoiminta kampanjan järjestää keskustelu,” hän kirjoitti.

Hän myös merkille kursseja, määrittää heinäkuussa 2007, kaksinumeroisiin kasvu oli yli aiemmat hinnat, otti huomioon Hanover-markkinoiden ja “ovat osaltaan lisätä liiketoiminnan voitosta sairaalaan.”

Koska hän otti työn 16 kuukautta sitten, Kyriacou sanoi, sairaalan järjestelmänvalvojat tavoitteena on ollut varmistaa kunkin valtiosta vakuutusyhtiö maksaa samansuuruista samat palvelut.

“Vaihtelivat valtava ehdot ja määrät,”, hän sanoi. “Pääoman BlueCross on ollut erittäin vastustuskykyisten ja myönnä uudelleen niiden sopimus.”

Lehr sanoi, kuvaamista sopimaton. Pääoman sovittujen määrien mahdollisten mukautusten keskustelemaan ja olivat sopineet “useita muutoksia.”

“Useimmat yritykset yksinkertaisesti sanoa,”Liian paha olet allekirjoittanut sopimuksen hyväksyt nämä hinnat”,” Lehr kirjoitti. “Meillä ei ole.”

Sairaalan virkamiesten ilmaisua oikaisut “alaikäisellä” ja sanoi, ne tekevät erittäin vähän pääomaa maksaa ja muut vakuutusyhtiöiden erot umpeen.

Lehr: n vastauksen ääni oli niukkasanainen.

“Nyt–vähemmän kuin sopimuksen viiden vuoden puoliväliin–olet päättänyt ilmoittamaan julkisesti, että olet peruutat meidän sopimuksen 30 kuukauden kuluttua, 30. kesäkuuta 2012″, hän kirjoitti. “Voit ilmaista voit tekevät niin koska meillä on ei, oman tuomiossa tarjota riittävästi vapaaehtoisen parannuksia sopimusehdoista, että Hanover-sairaala, itse sopineet, hieman yli kaksi vuotta sitten.” Hanover sairaalan strategian toivon yritysten paine pääomaa ei ole mitään uutta tuotannonalalle, puhumattakaan, että yritysmaailman sanoi yleensä Dennis Shea, Penn State University-professori, jotka liittyvät taloudelliset näkökohdat ja käytännön tutkimukset.

“Asiat kuten tässä tapahtuu aina,”, hän sanoi. “Ja joskus kirjalliset sopimukset ja se osuu koskaan uutiset.”

Pääoma-näkökulmasta tilannetta tarkastellaan Shea sanoi, hän voi nähdä joitakin perustelut maksaa vähemmän. Yli miljoona asiakkaat keskitetyn Pennsylvania se on alueen suurin vakuutus tarjoajien ja tuo näin ollen asiakkaiden paljon sairaalaan.

“Ne ehkä sanomalla,” We bring taulukkoon suurempi potilaiden base, joten meillä olisi pitänyt saada parempi korko ihmisiä varten, “sanoi Shea. “Se riippuu mitä neuvotella ne voi tuoda taulukon vipuvaikutustuen.”

Ja oletettavasti säästöt siirretään asiakkaan, hän sanoi.

Kolikon muiden puolella Hanover on pieni sairaalan yrittää varmistaa, että se täyttää velvoitteensa. Shea huomata, että saattamalla neuvottelujen perusteella se voi painostaa pääoman.

“Tämä varmasti voi johtaa tilanteeseen, jossa tulevana vuonna, työnantajien aiotaan tarkastella mitä tarjottavien sairausvakuutuksen kattavuus,” sanoi Shea. “Ne aiot katsella mitä he voivat saada.”

Hanover Borough 175 työntekijät käyttävät pääoman BlueCross ja, itse asiassa borough council viime kuussa uusia sen sopimuksen yhtiön kanssa toisen vuoden–16 prosentin kasvu.

Yli kaksi vuotta mennä kunnes sopimuksen pääoman ja sairaalan päät Hannoverin Borough Manager Bruce Rebert sanoi, ei ole syytä paniikki.

Mutta koska borough tulot tulee veronmaksajien, sitä vaaditaan ostaa alhaisin hinnoin terveys-suunnitelma, joka vastaa työntekijöiden tarpeet. Ja käytännössä kaikki työntekijät alueella elävät ja käyttää Hanover sairaalan käsittelyä varten.

Se voi tarkoittaa, borough laskisi pääoma–jota oli nyt halvin vakuutus suunnitelmien borough henkilöstön tutki. Mutta hän totesi, muut vakuutusyhtiöiden olivat lähellä.

“Meidän kuva ne kovastikin sitä,” Rebert sanoi. “Jos se havaitsee ongelman, voimme BlueShield.”

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta jdeinlein@eveningsun.com. Tarvitset JavaScriptiä, tarkastella sitä

FAQ

Hanover sairaalan laatinut luettelon usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia, jotka se antaa potilaille.

Mikä on pääoman BlueCross kanssa huolta?

Hanover sairaalan onnistuneesti on päässyt sopimukseen oikeudenmukaisen ja kohtuullisen hankinnan kaikkien tärkeimpien valtiosta maksajan paitsi pääoman BlueCross kanssa. Sekä pääoman ei ole halukas neuvotella niiden sopimuksen oikeudenmukainen, tasapuolinen tasolle, meillä on tiedoksi että meillä olla päättämisestä meidän sopimuksen tehokas 1. heinäkuuta 2012.

Miksi on Hanover sairaalan näin nyt?

Osana meidän strategisen suunnitelman sairaala on tarkistettava kaikki sen sopimusten ja vakuutusyhtiöiden neuvottelemaan oikeudenmukaisella ja sopimusten kanssa.

Kun pääoman BlueCross kanssa sopimus päättyy?

Hanover sairaalan pääoman BlueCross kanssa sopimus on voimassa, kunnes 1. heinäkuuta 2012.

Mitä tämä merkitsee meidän potilaiden?

Hanover sairaalan edelleen hyväksyä pääoman BlueCross yksityishenkilöiltä ja yhteisön yritysten, joilla on BlueCross tarjoajana. Microsoft tarjoaa nämä tiedot nyt siten, että yksityishenkilöt ja yritykset, jotka ovat samankaltaisia kuin on runsaasti ilmoituksen ja voidaan suunnitella vakuutuksen kattavuus vuonna 2012.

Jos pääoman BlueCross olivat halukkaita muiden maksajan vaiheittaisen paraneminen niiden korvaamisesta pariteetti mieltä, meidän olisi onnellinen peruuttaa meidän irtisanomisilmoituksen. Odotamme tämän päätöslauselman.

Mitä tapahtuu vuonna 2012?

Toivomme, että 2012 ennen päätöslauselman pääoman BlueCross kanssa kosketuksiin, mutta olemme toimi muille yrityksille ja yksityishenkilöille on runsaasti aikaa tunnistaa vaihtoehtoisia vakuutuksenantajien vahvistaa.

On tässä keskimääräinen korkeampia kustannuksia yrityksille ja yksityishenkilöille?

Jos kaikki muut yhtiöt, kuten Highmark, Aetna, Iso, jne voi hinta kilpailukykyisesti niiden vakuutus ja maksaa myös Hanover sairaalan bit slow, pääoman BlueCross voisin tehdä samoin.

On paikallisten työnantajien siirrytään pois pääoman BlueCross äskettäin?

Me tiedämme vain, että pari suuri työnantajien siirtynyt seuraavan vuoden