Mikä on laser-epilaatio?

Laser-epilaatio on pysyvästi poistaa ei-toivotut hiukset laitoksen menetelmä. Tämä menetelmä otettiin käyttöön noin 20 vuotta sitten, ja se tuli kaupallisesti saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa 1990-luvun puolivälissä. Laser-epilaatio käyttää kovaa, sykkivän valokeilan laserilla valon energian auttamaan pysyvästi eroon ei-toivottuja hiukset. Valokeilan välitetään kohdistaminen tumma pigmentistä, kutsutaan melanin, hiusten ihon kautta. Laserilla valon kovaa lämmön tuhoaa Karvatuppi välittömästi ja estää uusien hiukset kasvua.

Laser-epilaatio on nyt yleisesti hyväksyttyä Dermatologia yhteisön ja on tullut laajalti kokonaisvaikutusta tapa poistaa ei-toivotut hiukset pysyvästi laitoksen pienten ja suurten alueilta.

5 yhteisen kehon alueille epilaatio

Epilaatio erittäin tehokas ja äärimmäisen suosittu menetelmän avulla voidaan poistaa ei-toivotut hiukset monenlaisia laitoksen tiloissa ja pinnat. Täällä meillä on lueteltu 5 pääosasta alueilla, joilla laser käsittely on varsin suosittu-

 • Kasvojen epilaatio – Laser terapiassa katsotaan olevan tehokkain tapa poistaa kasvojen hiukset. Naiset ovat yhä tehdä laser terapian poistaa ei-toivotut hiukset niiden kasvot kuten upper lip, chin ja puoli-burns käyttöä.
 • Voida katsoa koipi-epilaatio – naiset, jotka ovat väsynyt vahaus- ja höyläämään tuskallista, kömpelö prosesseja ovat oikeusavuksi Laser-poistaa ei-toivotut hiukset niiden jalat on käsiteltävä.
 • Bikini rivi – tämä on yksi kaikkein herkillä alueilla, jossa useimmat muut hiusten poistomenetelmistä eivät anna toivottuja tuloksia. Lisäksi se on melko raskas toistetaan muutaman päivän välein. Laser terapiassa toimii tehokkaasti auttaa naisten päästä eroon pysyvästi tarpeettomat hiukset bikini-alueella.
 • Under-ARM-epilaatio – under-arms hiuksia pidetään hankalia, naisten, niitä pidetään un-groomed. Välttämiseksi, että koskaan nähnyt un-shaved underarms kanssa embarrassment naiset ovat yhä tekeminen laser hiukset poistaminen kohtelun käyttöä.
 • Takaisin epilaatio – naisten, jotka rakastavat käytettävä backless leningit tai haluavat kiinnittää huomiota niiden curving takaisin tekemässä laser terapiassa päästä eroon ei-toivottuja takaisin hiukset pysyvästi käytöstä.

Muut alueet laitoksen Jos laser kohtelu voidaan tehokkaasti – aseita, takaisin reidet, lapa ja jopa Nänni.

Kloorialkalielektrolyysiteollisuuden ja laser-epilaatio ero

Kloorialkalielektrolyysiteollisuuden ja laserilla hiukset-käytettäviä menetelmiä pysyvä epilaatio mutta paljon 2 – menetelmien erot

Kloorialkalielektrolyysiteollisuuden käsittelee yksi hiusten follicles yksi kerrallaan, ja se on työvoimavaltaista ja aikaa vievää prosessi. Laser-epilaatio-toisaalta, tavoitteet kymmeniä satoja follicles samanaikaisesti, ja vain pieni menettelyjä varten vaatia yhden istunnon.

Kloorialkalielektrolyysiteollisuuden on invasiiviset tekniikka, jossa neulaa penetrates syvä tulee Karvatuppi ihon läpi. Toisaalta laser-hiukset poistoprosessi on noninvasiiviset tekniikkaa, joka ei tarvitse tekstiosaan lisätään neulat, läpitunkevalle ihon ainoa asia on laserilla valon energian.

Kloorialkalielektrolyysiteollisuuden käsiteltyjen Karvatuppi olisi ei voi uusia, koska prosessin tuhoaa follicle pysyvästi. Laser-epilaatio toisaalta estää hiukset kasvun useita kuukausia tai jopa vuosia, mutta aikanaan, follicles alkaa kasvaa hiuksia uudelleen mutta pystyt ottamaan saman follicles edelleen laser-hoitoa.

Asioita, jotka sinun on tunnettava laser-epilaatio

 • Nykyajan laserit ovat kevyesti ja nopeasti ja voit käsitellä erilaisia ihon väri
 • Laser käsittely on helpompi suorittaa valon ihon. Tulokset näkyvät nopeammin ja paremmin.
 • Se edellyttää useita istuntoja saat parhaan mahdollisen tuloksen laser kohtelun
 • Prosessin aikana saattaa ilmetä epämukavuutta
 • On todennäköistä re-kasvun kuten laser kohtelu ei mahdollisesti lopettaa hiukset kasvua, vaikka se voi vähentää kasvuvauhti pysyvästi, kun karva solujen lopetetaan.
 • Laser käsittely on melko kalliita
 • Hanki asiantuntija kautta käsittely
 • Varmista, että kaikki varotoimet toteutetaan hoidon tapaan soveltamalla kerroksen suojaavia kerman ihon kautta aikana tai ajokaistan silmän gogel