Ruokavalio gestational diabeteksen, tämän artiklan on sopivin ruokavalion harvinaisten sairauksien sairastavan naisten tietoja, mutta se myös tiedot oireista ja syyt yhdessä hoidon ja ehkäisyn.

Ruokavalio

  • Aloita päiväsi pieni proteiini-aamiainen, esimerkiksi (ei paistettua) munien, brown leipää ja maapähkinävoi
  • Noudata tämä pieni proteiini-aterian jälkeen 3 tai 4 tuntia, ehkä nyljetyllä kalojen, vähärasvaisen lihan, munien, pähkinät, Raejuusto, maapähkinävoi
  • Liikaa hedelmä, vihreä ja vehreällä vihannekset
  • Maito on otettava valvonta ja mieluiten olisi rasvattoman
  • Sokerin, makeutusaineita, makeiset, kirjava, kakut, leivonnaisia, pehmeä ja fizzy juomia, marmeladia ja hillot ja cornstarch olisi vältettävä,
  • Ehdottomasti ei sallita ovat kaikki roskapostisuodattimen elintarvikkeisiin, pakattu aterioita, jäädytettyjen elintarvikkeiden, kala ja keittoa, juuston, majoneesi, margariini tai paksu ja hapan kerma.
  • Vältä ruoanlaitto öljyt höyryssä, leivin Grillausmahdollisuus tai kiehumispiste

Aiheuttaa sydänkohtauksia

Sydänkohtauksia merkkejä

Mikä aiheuttaa sydänkohtauksia

Tämän gestational diabeteksen ruokavalion osana on runsaasti Harjoitus

Oireet
Itse asiassa tämäntyyppisen diabeteksen oireet ovat harvinaisia, mutta ne ovat lisääntynyt jano, tarve urinate usein ja äärimmäisen väsymystä. Tarkistetaan virtsa, glukoosi on tavanomaiset syntymää edeltävä testi ja kaikki äitien on olisi oltava niiden veren sokeria tasot tarkistetaan 26 ja 30 viikon osaksi raskauden välillä. On tällaisen testin yksilöi korotettu glukoosi lever yksityiskohtaisempia testi on suositeltavaa.

Miksi jotkin naisten kehittää gestational diabeteksen ja jotkut eivät on tuntematon, mutta riski kasvaa ei Sukututkimus gestational diabetes, kumma Kyllä, jos äiti on synnyttäneellä aiemmin suuri vauva (eg lb9 yli 14), jos aikaisemmin on edelleen syntymäaika, allergiasta on ylipainoisia tai liikalihavia tai monirakkulaoireyhtymä (PCOS).

Gestational Diabetes käsittely
Asiantuntija-klinikka tarkoitettujen ja on useammin syntymää edeltävä tapaamisia. Veren sokeria vivuista on valvottava että keinot säännöllisesti testin veren sokeri (glukoosina) tasojen ja huolellisesti suunniteltu ruokavalio toisen linjoja pitkin jo esitetty. Säännöllisesti mutta maltillinen intensiteetti käyttämistä, kuten kävelyä tai pyöräilyä voi auttaa vähentämään veren sokeria vivuista. Noin 30 minuuttia päivässä, joka saa potilaan hieman breathless suositellaan terveys Dept.

Ehkäisy
Terveiden elämäntapojen vähentää riskiä kehittämistä minkäänlaista diabeteksen, syödä ing tasapainoinen ruokavalio ja ottaen Säännöllinen liikunta ja paino, joka on helppo saavuttaa noudattamalla gestational diabetes ruokavalio hallinta.