Nostaminen kaksoset nopeasti lisätä taloudellisesti Jos vietät frivolously, niin moninkertaisesti äitien tietää miten halvemmalla hunt! Tee se tapa tallentaa, kun voit. Muistaa, sinulla on 18-vuotias (tai enemmän) ostaa oman kaksoset! Näiden vihjeiden suuri rahaa säästäviä ostosten että muut äitien kaksoset saadaan: paikallinen kauppaketjut klubin vuosittainen myynti-äideille ostoksia.

Lähetyksen kaupat ja thrift kaupat myyvät usein vaatteita ja huonekalut alhaiseen hintaan. Tutustu niihin. Vain tehdä että kohteita, kuten kehdot on jopa nykyisen liittovaltion turvallisuusnormeja. Kaikkea ei tarvitse vastata. Jos löydät kohteen hyvä hinta, ostaa sen, vaikka niillä ei ole kaksi saman nimikkeen. -Ostoksia dollaria kaupat ja muut alennus-kaupat.

Osta usein käytettyjä nimikkeitä fyysisen varastoinnin säilöistä, kuten Costco tai Sam’s Club pakkaamattomana. Tämä on erityisen hyödyllistä nonsized nimikkeille, jotka teidän vauvoille ei nopeasti selvitä, kuten pyyhkeet, sampoo vauva ja kosteusemulsio. Etsi “Osta, yksi saada vapaa” tarjoukset. Nämä on tarkoitettu vain kaksoset! Jos muut haluavat ostaa oman kaksoset jotain, pyytää käytännön kohteita, kuten vaipat, pyyhkeet ja kaavan. Tallenna rahaa ostaa hauskoja asioita oman kaksoset, kuten vaatteita ja lelujen. En suosittele, ostot, käytetään yksi kohde on Auto-istuimen.

Auton istuinten on täytettävä nykyisiä turvallisuusstandardeja ja ei ole etukäteen historia, että auto-onnettomuudessa. se on gamble lasten turvallisuutta käyttämään mitään muita kuin upouusi turvaistuimen kanssa. Jos päätät käyttää aiemmin omistaman turvaistuimen, varmista, että pyytää ja luotat ennen sen hyväksymistä tai ostavat se istuimen historia. Varmista, että istuin on hyvässä kunnossa. Poista kansi ja varmista vaahtoa ja muovi ovat ehjät ja ei säröillä.

Hihnojen olisi puhdas ja ole frayed. Rekisteröi kaikki auton istuinten (edes käyttää luotuja) valmistaja, joten saa päivityksiä tai tietyn muistuttaa auto-istuimen kanssa verkossa. Ann Tran, hengen pojat, äiti jakaa tämän vihjeen: “baby-kaupat voi antaa sinulle alennusta Jos ostat kaksi samat asiat ja kerro heille ole kaksoset. Tämä koskee yleensä vain suuri lippu kohteisiin, kuten auton istuinten ja rattaista, mutta se sattuu koskaan kysy muita kohteita liian.”