Kukaan työjärjestykseen aggressiivista koiran; ne ovat uhka itse muille ja jopa niiden omistaja. Koiran kanssa tarkistamaton aggressiivista suuntauksia hyvin todennäköisesti lopulta bite ja voisi vahingoittaa jotakuta vakavasti. Voit muuttaa onnistuneesti koirien aggressiivista toimintaa on tietää sen syy, ennen kuin voit yrittää luopuisi toimintaa. Tässä on Aggressio yleisimmin käytettyyn 6 tarkastella ja miten parhaiten käsittelemään niitä.

Äitien Aggression

Äitien Aggressio löytyi koira, joka on noin toimittaa tai äskettäin synnyttäneellä katsoo tarve suojata hänen pentujen hän näkee olevan uhka. Paras toimintatapa on tällöin antaa naisten koiran ja hänen kuivikkeiden, paljon tilaa ja sitten ei paritella naisten uudelleen, kuten maternally aggressiivista koirien, joilla on tapana menettää että trait.

Kipu aiheuttama Aggression

Jos käyttäjän koira ei ole koskaan osoittanut merkkejä alueeseensa ja sitten alkaa yhtäkkiä näyttäminen aggressiivista suuntauksia, hän voi olla joitakin lääketieteellisen ongelma, joka aiheuttaa hänelle kipua ja aiheuttaa hänelle reagoida aggressiivisesti. Täydellinen ammatillisen koulutuksen tarkistaa ja kohtelu parantamiseksi tämäntyyppisen hyökkäyksen ja anna takaisin kerran oli rakastavia Tank McNamara.
Määräävä asema Aggression

Koiran, että hän on kuninkaan linna ja alkaa murinaa ja snarling perheenjäsenten on todellinen vaara. Tämä tapahtuu, kun omistaja ei puolustaa hänen alaisuudessaan, kun koira oli puppy. Parasta mitä voi tehdä on rekisteröidä Kuuliaisuus koulutuksen luokan, joka käyttää vahvaa ongelma turvallisuussyitä oman koira.

Inter-Dog Aggressio

Kun sinulla on kaksi koirien jotka ovat samassa taloudessa se on vain luonnollista, että yksi puolustaa määräävä asema tapaa. Useimmissa tapauksissa tämä määräävä asema sovittava välillä kaksi koirien kanssa joko vahinkoa jos pidättäydyttävä häiritsemään. Jollei ole todellista pelko aiheutunut vakavaa vahinkoa jommankumman koira, jätä heille ratkaista asian.

Pelko Aggression

Kun koira on otettu käyttöön uusia tilanteita, jotka aiheuttavat ahdistunut ja pelottava, ne tulevat aggressiivista keinona suojella itseään. Toiminto, kun koira on aggressiivinen ansiota pelko paras kurssin on Poista tilanteen ja socialization, joka auttaa vähentämään hänen ahdistuneisuus hidas ohjelma alkaa välittömästi.

Rangaistus Aggression

Koirien, jotka ovat mistreated tarpeeksi, saavutat kohdan, missä ne taistella takaisin sijaan toteutettava enemmän määräävän aseman väärinkäyttö. Kun ne ovat saavuttaneet tämän kohdan saattamisesta niitä vastaavia tilanteissa joissa väärinkäyttöä tehtiin paikka tai äkillistä liikettä, joka tekee huomaan väärinkäytön uhka koiran aiheuttaa hänelle toimimaan aggressiivisesti. Jos antaa koira, joka joka kärsii rangaistus Aggressio tulisi tapahtua aiot tarvitse kulutuspinnan huolellisesti luottamussuhdetta ja näyttää oman koira, hän on turvallista. Jos Aggressio on äärimmäisen sinulla on harkitsemaan uudelleen palauttamalla Perheet turvallisuuden koira.

Tietoisena siitä, miksi sinun koira on toimii aggressiivisesti avulla voit laatia suunnitelman, voit muuttaa hänen toimintaa.