Anna lapsesi todella laimennettuina ulkoasun niiden makuuhuone, joitakin hyvin erilaisia ja selvästi erottuva lapsille enimmäismäärä fanit, että Varmista, että Ota choosiest lapsi.

Erän enimmäismäärä valot, levyihin tai molemmat mallit ylpeillä fanit lapsille. Jotkut fanit tarjoavat selvää tai neon värilliset terät. Pojat urheilu motif fanit on maalattu, baseball bat terät tai jalkapallo ja jalkapallo pallo lamppu kattaa. Mutta älä jätä muotoinen fanit, jotka näyttävät Ampua tilaan raketti pois.

On myös niin monia eri fanit valittavissa olevat juurrutettavat kuten puhekuplan tai Encroaching. Tai jopa ehkä herttoja tai butterflies enimmäismäärä faneja. Valitse teema, valitse väri sitten valita Monet lapset enimmäismäärän fanit käytettävissä jalo yksi varten.

Sitten on fanit, joka koskettaa poika tai tyttöjen sydän.

Jokainen poika todennäköisesti unelma joka purjehtii niiden lapsuuden jotkin vaiheessa. No anna mennä luonnonvaraisen lentokone-kattotuulettimen mieltään. Tämä ainutlaatuinen tuuletin on muotoinen kolme potkurin siipien lomasta, laajentamalla laitoksen kanssa. Taso on myös etäyhteyden seinään ja käsi etäyhteyden sekä vaihtoehto ottaa potkurin sijoitettu valoa.

Elämäsi pieni tyttö on myös lukuisia mahdollisuuksia. Miten kaunis vaaleanpunainen fani joka tarjoaa kukat tai butterfly terät? Levyihin mukana palautuvia vaihtoehto ja erikoista koskettamalla on kolme candelabra sipulit antaa oman pikku Prinsessa tuntea jopa enemmän niin.

Enimmäismäärä fanit lapset ovat huomiota niiden vastaanottamisen ja miksi ei pidä he voidaan tarpeen toteuttaa? Vaikka vastasyntyneet on yksi, joka on ehdottomasti syytä joitakin hymyilee ja gurgles. Puhekupla tuuletin on 4 eri värillinen terät sininen, oranssi, punainen ja keltainen. Onko sinulla poika tai tyttö se mahtuu vielä jäsentyvät. Tämä tuuletin voi vahvistaa alhainen tai korkea katto. Se on myös erityinen Centerin maapallo valoa, joka täydentää yleistä tyyliä ja rakennetta.

Olen ei ole edes kertonut sinulle kaikki mahtava lisävarusteet, jotka voidaan liittää kaikki kattotuulettimen tehdä henkilökohtaisia tietoja. Esimerkiksi Läpikuultava valaistuslaitteiden joka on rakennettu tuulettimen sijasta riippuvan alas ja se, joka Hohto, kun se on käytössä. Enimmäismäärä fanit lapsille voidaan rakentaa pienemmän standard ones kärkiväli suuruiset kuin alhainen 30 55 tuumaa kanssa, mutta haluan kertoa teille… ne ovat tyyli ja flair suuri!