Syyskuussa sydän kirurgi Dr. Dwight Lundell kirjan, Great kolesteroli Lie, tarjottu-”Living In tyyliä,” määrittämältäsi kansallisesti, valitse kaapelilla verkot ja paikallisen ABC, Nummi Uutiset televisio sarjan CBS, NBC, FOX tai verkon Affiliates. Näytä saavuttaa 80 miljoonan kotitalouden.

Tämä Suositeltavat segmentin Dr. Lundell sanoma, yksi hän on ollut jakaminen yli kuusi vuotta, on selkeä ja kohtaan: kolesteroli Does ei syy sydänsairauksien.

Vaikka perinteinen valtavirran lääketieteen, lääkäreiden ja lääketeollisuuden edelleen kiinni kolesteroli on ohjattava lääkitystä, Dr. Lundell marches hyvin eri rumpali ja ottaa suorittaa 5 000 sydän leikkauksia toistavan 25 vuotta näkökulmasta.

Dr. Lundell oli yksi tavoite, kun hän omistettu elämänsä ihmisen sydämessä parantaminen ja joka oli nähdäksesi, Sydänsairaudet päättyy hänen elinaikanaan. Vuosien meni ja sydämen kustannetaan hän määrä eskaloida vuosittain, hän kasvoi yhä markkinaperiaatteet mitä hän näki kaikki potilaan hänen toiminta-taulukossa.

Potilaista oli havaittavissa tulehdusta heidän sydämensä pääväylistä käytettyä ja yli puolet oli normaali kolesterolitasoa. Kun hän lähestyä kollegansa kanssa hänen kasvava huolenaihe lääketieteen oli jahtaa väärä syy, Sydänsairaudet, hänen sanat olivat tapasi derision ja nähdä Harhaoppi.

Nykyaikana epätavallinen lääkäri, hän otti kaikkein epätavallinen lähestymistapa jättämällä hänen kirurgiset käytännön 2003 Avaa klinikassa, jossa voidaan testata hänen teoria tulehdusta aiheutti sydänsairauksien. Hänen kliinisten testien tuloksia potilaan potilaan jälkeen vahvistetaan, että ilman pohjana tulehdusta läsnäoloa kolesteroli ei tullut loukkuun Valtimo seinään.

Tulehdus kohdistusvarat kolesterolin Valtimo seinä

Ollaan siis selvää, mitä tämä tarkoittaa. Laitoksen kautta lääkitystä kolesterolin määrää ei estä kolesteroli tulossa loukkuun; sen sijaan tulehdusta määrää vapaa kolesteroli kulkevan pääväylistä käytettyä ja laitoksen koko tarkoitettu luonne kuin. Että hienovarainen vielä huomattava ero on valtava.

Amerikkalaiset tuntenut pelko saatuaan Uutiset niiden veren ilmaisee “korkea kolesteroli” kääntää, ne ovat, sydänsairaudet kouristuksiin, yli neljäkymmentä vuotta. Kuin voimme saavuttaa antoi meille lääkemääräystä, olemme kysymys harvoin, lisäämällä statin lääkitystä. On aika, me teemme.

Kautta vuosien meidän tuli perusteellisesti vakuuttunut kolesteroli aiheutti sydänsairauksien meidän lääkärit, hallituksen ja masterful kaupan päälle lääketieteen nähtynä on musiikista vaikutukset Crestor ja Lipitor totuuden.

Kolesteroli ei ole pahoja ja kuten tieteen osoittaa, laskussa kolesteroli lääkitystä kautta on tuskallista ja vaarallisia sivuvaikutuksia kuten menetys kognitiivinen toimintaa. Kolesteroli on elintärkeää aine ihmisten elämän vielä tämän traaginen teoria pysyy etu- ja center, Sydänsairaudet syynä. Katsotaanpa muutamia tosiseikkoja.

Kansallisten kolesteroli koulutuksen ohjelma

Vuonna 2001 kansallisten kolesteroli koulutuksen ohjelman (NCEP) tarkistaa niiden suuntaviivojen nähdä vaarallisesti korkea kolesteroli tason laskuun. 36 Miljoonaa enemmän amerikkalaiset että huomattavaa alentamista saattaa vaatia Statiini lääkitystä luokka. Voittojen noussut varten Statiini sovittelu.

Melee, jota noudatetaan se oli havaittu paneelissa, joka kirjoitti uusia kolesterolia pienentäminen suuntaviivat, kuusi vastaanotettu tutkimus avustusten yhdeksän jäsentä, puhuminen tai kuultuaan saatuihin palkkioihin vähintään kolme ja joissakin tapauksissa kaikki viisi statins; valmistajat vain yksi ollut mitään taloudellisia yhteyksiä lainkaan.

Vuoden 2007-2008 American Heart Association $1,160,000 saatu Crestor: n valmistaja, AstraZeneca; $2,629,116 Lipitor: n valmistajalta, Pfizer ja $3,053,470 Zocor: n valmistajalta, Merck & Co. Joka on paljon AHA rahoitusta. Voisi olla eturistiriitoja koskevat vis