Yksi niistä asioista, joita yksi juuri ei pitäisi olla mennä ilman ulkogrillit. On aina kuitenkin kun Accessin grillijuhliin Grilli juuri mahdotonta. Älä salli, että lopettaa voit vaikka. Muutaman helpon, luovia ideoita, että jäsennys alla ja muutama yhteisen nimikkeet on oltava (toivottavasti) haluat etsiminen, olisi oltava enintään ja puutarhakalusteet lähes aina.

Meidän ensimmäinen versio improvisoidun ulkogrilli liittyy trashcan-kansi, muutaman tiilet joitakin likaa tai hiekan ja jotkin tin folio. Tämä on sinun tarvitsee saada itse sijaitsee Grilli joitakin hampurilaiset tai koiria. Tarvitset vain Etsi silloin sinun tehdä ei-pysyvien grillausta. Määrittää 3 tiilien kolmionmuotoinen muoti-ja loput, roskat voi lid muut näiden tiilien ylös tavalla. Nyt täyttää hiekka, pöly tai sora roskat voi kansi. Tämä voisi tulevilta roskat voi kansi, niin, että voit vahingoita sitä. Seuraavaksi kattaa kaikki folio kanssa. Nyt voit yksinkertaisesti pour hiili briketit pinnalla, syttyy niille ja juhli vaihtelevassa wiener paistettua tai jotkin hampurilaiset Grilli. Kun olet valmis, voit voi yksinkertaisesti vedosta sisempi roskat voi kansi on kokonaan hyvä käyttää uudelleen, hiekan tai likaa tai sora täyttöaukon ulos, roskat voi kattaa vai tulevaisuuden Grilli.

Toinen versio saman käsite liittyy perusasetuksen ulkogrilli lapsen van käyttöä. Yksinkertaisesti omaavana kuorma ensisijainen ulkogrilli sijaintiin, saman ohjeiden, kuten täyttäminen kontin soraa, pöly tai hiekan ja sitten kattaa alcan folio. Haluat käyttää tin-folio oman täytön se niin briketeiksi et cuddle alas pölyä, tulee oikea rajoittavia, joka on pakollinen tyrehtymiseen korjaa polttaminen ja Lämmöntuotanto kattamaan koko syy. Yksinkertaisesti halutaan hiili briketit ja hakeminen heille kuuma ohjeita määritelty paketti, on ihanteellinen tilanne nuoret puolustavat, paistettua hotdogs tai Vaahtokarkkia. Jos olet halunnut Grilli jotain kuten hampurilaisia, pihvejä tai voit yksinkertaisesti pino muutaman tiilien edessä ja takaisin ligandi loppuun ja vahvistaa Grilli yläreunassa kanan.

Yksi enemmän kotitalouden/Puutarha tuote, joka voidaan käyttää samalla tavalla kuin Kottikärry. Mielestäni tässä vaiheessa ajatuksen… Tarvetta vaiheita. Riittää väittävät, se rakentaa, palo jopa ja nauttia luovan, improvisoidun ulkogrilli.