Codependence on termi, jota on käytetty laajasti kuvaamaan joitakin löytyi huumeriippuvaisten kumppaneiden yhteistä merkin piirteitä. Nämä suuntauksia löytyy myös kumppaneita, jotka osallistuvat epäterveellisen suhde, joka dynaaminen, kuten sosiaalihuoltojärjestelmille väärinkäyttö yhteydet suhteita.

Codependent tarkoitetaan yksinkertaisesti, että olet riippuvat liian paljon kumppanin sosiaalihuoltojärjestelmille. Hänen, tämä voi tarkoittaa, että hän vetoaa voit hänen emotionaalinen tarpeisiin ja “Can’t live without voit.” Hänelle voi tarkoittaa hän katsoo liian vastuussa hänelle, ateriapalvelut aina hänen vaatimuksiin ja vahvistavat itse koskaan kannalta pelkäävät hurting häntä.

Näet koska yksityishenkilö on pysäytetty, jossain elämänsä vaiheessa kasvavat tarpeet. Tämän vuoksi ne eivät ole “koko” yksilöiden ja on näin ollen “tarpeita”. Sen sijaan, että koko merkitsee, “puuttuvat”, joka tekee yhden tuntuu koko. Puute kääntää tietenkin tarpeen!

Joko voit tehdä hänen seurauksia itse tai ohje hänen välttää kokonaan. Jos pelikumppanisi on kärsitään krapulasta, voit soittaa sairas toimimaan häntä. Jos pelikumppanisi ei vastaa hänen velvoitteita, voit vaiheessa työn suorittamiseen.

Niillä on taipumus olla huomion. Ne ovat myös clingy ja niitä tarvitseville. Ne ovat jatkuvasti kysynnän saada rakkautta, huomiota, validointi ja hyväksyntä. Mutta ne ovat vihainen Syyttäessä muille toimintansa, väkivaltaista, kriittinen, ärtyisä ja sosiaalihuoltojärjestelmille epävakaa.
Korkea itsetuntoa ja yhteydet suhtautuminen terveellisiä ja mies siedä tällaisen suhteen. Hän otettaisiin joko lopettaa kuvio tai yksinkertaisesti jättää. Miehet, jotka saat jumissa codependent-yhteyden päätyä toisaalta, loputon rakenteessa yrittää miellyttää niiden kumppani ja tunne tyhjäksi, kun halunsa vapauden ristiriidat niiden kumppanien kanssa on jäykkä vaatimustenmukaisuuden hänen tarvitseville työmallien toiminnan harjoittamiseksi.

Nämä ovat vain joitakin merkkejä, jotka ovat helpoin paikalla miehen kohdasta voit tarkastella. Jos sinusta tuntuu, että voi olla codependent-suhde tai sinusta tuntuu kuin jos olet loukkuun ja ei ole mitään tapaa ulos, useimmat kaltaiset. Codependent-suhde on tekee stressaavan ja surullinen elämäntapa.

Totuus on oikean harjoittamisen. Se perustuu oikeusvaltion ja oikeudenmukaisuuden perustavanlaatuista ymmärtämistä. Kun henkilö valitsee totuuden hänen suuntautumisen perusteella, ne ovat alttiita Legalismi. Legalismi tappaa yhteydet. Epäilystäkään totuus on tärkeää, mutta kukaan ei ole täydellinen.

Tämä on kaunis ja romanttinen käsite, vaikka sijaa valittujen mielessä, että yhteydessä äärimmäisen, on hyvin itse ainetta. Vaikka useimmat hyvät suhteet kumppaneiden arvo toisiinsa, ei mitään lakia, joka sanoo, itse ajattelemaan pitäisi lopettaa.

Codependent-henkilö tuntuu loukkuun jääneet tai pakko lykätä suhdetta riippumatta siitä, missä vahinko oli sitoutunut itsensä tai väärinkäyttöä kumppani. Väärinkäyttö tarkoittaa rahoitusta, emotionaalinen, fyysisen tai seksuaalisen väärinkäyttö.