Kun aloitin minun matkaan bonsai puiden Care, virheen, jonka vuoksi tein alkupuolella minun oppimisen aikana oli noin juottamisen. Ajattelin, että se oli vain juottamisen. Kuinka kova se voi olla? I käsitellään, se aivan kuten oma talo-kasvien ja sitä parhaillaan sijaitsee sisällä niitä yhdessä minun ensimmäinen bonsai, se merkitsi, että I oli juottamisen minun bonsai, kun “Muistin” veden kodin viherkasvit. I oli selvittää hard way, kun minun puun alettu sairas, tämä vaihe bonsai puiden hoitoon ei ole niin helppo kuin luulin

Tein joitakin tutkimus ja totesi, että oli paljon bonsai puiden hoidon ja kodin viherkasvit erot ja erityisesti – juottamisen.

Löysin vedenpoistokäsittelyyn on yleensä uuden omistajan hoidon puiden bonsai eniten kuolemansyy. Jos puu on nojalla juotetaan ja ei ole tarpeeksi vasemmalle maaperän kosteutta, lehtien voi kuolla hyvin nopeasti – ja tämä voi olla tunnin kuluessa!

Juottamisen bonsai puun oikein ei ole niinkään määrä, mutta taajuus.

Bonsai koko maailma on sidottu yksi vähän potin. Koska ne on matala merrat ja vähemmän kuin normaali juuret, bonsai puut ovat erityisen alttiita vedenpoistokäsittelyyn tietäen niin juuri kuinka paljon vettä on ratkaisevan tärkeää. Liian vähän vettä ja puun voisi voidaan torjutaan kuivuus nopeasti.

Moitteettoman hoidon bonsai puiden edellyttää huolellista katsella ainekseen, varmista, että se ei ole kuivattu – oikeusasemaansa ei-ei overwatering, sillä se vahingoittaa kasvien lähes nopeasti. Mutta olin myös löytää, jos annat sen liian paljon vettä olevan alttiina pääkansion rengasmädän ja sieni-tulehdusten.

Siten se tuntuu, että liian paljon vettä ja se on kärsinyt tulva – liian vähän ja se on vallinneen kuivuuden ja toiseen käynnissä on noidankehä nopeasti tappaa bonsai. Märkä liian pitkiä aikoja voi tarkoittaa rengasmädän ja tartuntojen ja märkä ei riitä, liian kauan voi tarkoittaa vedenpoistokäsittelyyn, molemmissa voi aiheuttaa terveysongelmia ja mahdollisesti kuoleman bonsai puun.

Eri lähteistä löysin on moninaiset ‘sääntöjä’ juottamista ja että juottamisen riippuu joukko muuttujia, kuten maaperän, puun sijainti, valo, lämpötila ja vuoden ajan.

Eri maa-ainesta kuiva eri muotoiltu merrat myös menettää veden erisuuruisia ja eri varietals puita on juottolaitteiden vaatimukset vaihtelevat eri kurssiin. Temppu on oikean tasapainon löytäminen yksittäisten puun ja sen yksilölliset vaatimukset bonsai puiden hoito suunniteltaessa. Saaminen, juottamista juuri oikealle auttaa kehittämään terveitä root-järjestelmä, jolla varmistetaan oman bonsai pysyy terveitä.

Laatia tämä kosteus-mittari on kätevä työkalu, mutta et ehkä halua mennä ostot yksi näistä, kunnes päätät, jos aiot panostaa rahaa ja aikaa uuden harrastus osaksi kustannuksella. Löysin, että kuten Aloittelija bonsai puiden hoito, paras tapa testata minun puun tarvittaessa veden, oli yksinkertaisesti dig minun sormi maaperään jopa tuuman syvyys tietoja ja nähdä mitä tilaan. Tietenkin temppu tähän on tuntuu, jos maa-aines on kostean juuret häiritsemättä.

Juottamisen on vain yksi huomioon bonsai puiden hoidon vaiheet. Meidän on mielessä että me ovat säilyttämistä meidän puiden pienoiskoossa mittasuhteet keinosiemennystarkoituksiin keinoin kun pitää ne ruukuissa. Tämä ei ole niiden luonnollisessa, joten se on meille säilyttää asianmukaiset edellytykset niiden tässä valvotussa ympäristössä kasvaa.

On nyt suurempi vahvistuminen juottamisen merkitys ja vaikutukset se on minun yksittäisten puussa. On edelleen useita ymmärtää, miten, milloin ja veden käyttäminen tyyppi ja työskentelen tästä.

Vielä varten me päällikön minun hoidon bonsai puiden monia tapoja.