Beatles kappaleita vapautetaan kahdentoista albumit mukaan lukien taianomainen aktiivisen uransa aikana puzzle Tour mutta Yellow Submarine ja niiden albumit mangled US-versioille.

Tämä on minun sijoitusta from pahin parhaiten kahdentoista albumeja 2 osassa.

Minulle se on hieman liian modernia kuulostan ja ei aivan bursting, tulee näkyviin kanssa käsitteitä on luokitellut sen yläpuolella 3 albumia.

Sinä, minä tarvitsen sinua (hän on niin raskas), kaikki kappaleet. Vaikka lumoava Puzzle Tour ei ollut teknisesti-albumin version (se oli virallisesti EP), I ‘m enää katsovat yksi tämän luettelon tarpeisiin ja koska se sisällyttää joitakin uusia kappaleita (vanhempi singles kuten “Penny Lane” & “Ikuisesti mansikka-kentät”) kanssa epäilen, että on järkevää tutkia siinä vaiheessa kuin albumin. Jos todella haluaa saada käsitys siitä, mitä Beatles kuulosti niiden enintään tarkoituksellisesti “psykedeelinen”, sitten ne olisi Hae albumin. Nautin myös varsin splendidly epätavallinen elokuva on sama nimi. 1965 n rubber Soul oli kun Beatles aloitettu, niiden moitteettoman laajentamalla ja se sisältää joitakin ne aikojen parhaita kappaleita albumin. Let It voidaan oli julkaissut lopullinen Beatles-albumi, mutta ei viimeiseksi ne kirjataan.
Se oli olennaisesti yleensä kirjataan edeltävä Abbey Road, Jan ‘ 69 mutta se 1970 jälkeen.

Albumi on epäyhtenäinen ja slovenly kuulostan ja epäilemättä yleensä sen, (tavalla enemmän kuin varmistaa, kappaleet) on saanut enemmän huono arvioon kuin muut Beatles-albumi.

Albumin opener, “Kaksi Yhdysvaltain” on yksi minun faves.

“Across The Universe” awfully albumin ja se järjestys käyttöönottotodistusten loppui katsoo olisi se oli merkitty 1967. Joka menee tosiasiallisesti Let It Be: n ongelma suolet. Siinä on roppakaupalla paljon hienoja kappaleita (ja joitakin clunkers tosin), mutta ne juuri eivät näy Go melko yhdessä, äänen tai tyylin. Kohokohtia: 2 meille, Across Universe, Let It Be, olen Got A Feeling, pitkä ja tortuous tien varten voit sininen, saada takaisin. Kova päivä julkaistiin vuonna 1964 ja se oli tosiasiallisesti Beatles kolmas albumi. Vaikka inhoan yksittäisiä kappaleita, niin paljon kuin ne, jotka koskevat Let It Be, sen virtauksen maileina paremmin kuin albumin, ja siksi on usein ilahduttavan kuulla. Albumi on niiden alussa puhdasta pop päivää, ennen kuin ne alkoi kokeilla muita monimutkainen lauluja ja nauhoituksen strategioita.

Kohokohtia: tough päivää yö, jos olen Slid ja pidän hänen Can’t Buy Me Love, voi Cry sijaan, asiat Me osoitti tänään. Vapauta Lisää Beatles kansia ja Beatles-Info – tämä on osa 2.