Beagles on loistava koirien kuin yhteistyökumppania, mutta voit on muista näkymät siitä, että beagles vaativat erittäin erityiskoulutus ja ympäristön täyttämään koko potentiaaliaan.

Jos oman beagle opettaa kärsivällisyyttä ja kestävyyttä kanssa sinun tulee lopulta hyvin kuuliaisia koira, yksi, että tehdä lähes mitään komentoa. Tämä on hyvin erityinen taito on, etenkin, jos sinulla beaglea. Tämä on syynä siihen, että nämä koirat ovat metsästys koirien ja siirtyy yleensä aina, kun niiden kärjillä kertoa heille, että sijaan, jos niiden Mestari kertoo niitä.

Hyvä tapa aloittaa beagle koiran kouluttaminen olisi opettaa hänelle “säätää” komento.

Mikä on “säätää” komento?

Komento vahvistaa on yksinkertaisesti hakeminen oman beagle vahvistaa sen maha annetun komennon. Tämän beaglea on Siirrä kunnes vapautat komento, sen tekemään niin.

Joka on järkevää! Mutta miten “säätää” komento toimii? Voit etsiä ohjeita alla tähän kysymykseen.
Koulutuksen ohjeita:

1. Aloita ottaa yhteyttä beagle esittämän ratkaisuehdotuksen kannan ja varmista, että saada tietoonsa. Tämä voidaan saavuttaa yksinkertaisella puhelukortin nimen.

2. Voit sitten tehdä sen tiedossa, että se on aika tehdä koulutus-Harjoitus pitämällä jonkinlainen käsittele tai lelun yläpuolella, niin se on selvästi näkyvissä. Varmista, että teidän beagle esittämän ratkaisuehdotuksen kanta pysyy ja tule kohti voit. Muista, että meidän täytyy säilyttää ne keskittyivät tehtävän.

3. Nyt voit aloittaa pitää virheellisinä lähemmäs beagles rinnassa. Todella korostaa säilyttämisestä ja ei käsittele keskittyä. Että sinun beagle ei kiinnitettävä huomiota voit, sitten snap your fingers ja näkyvissä sanoa “tähän silmät”, kun beaglea tarkastellaan voit, voi sitten palkita hänelle kunnes hän tekee tämän johdonmukaisesti.

4. Tämän jälkeen tuoda käsittele beagles rinnassa suoraan alaspäin hänen Tassut välillä. Kun teet tämän, varmista, että olet eli “alas”, hän on mainittujen alas, antaa teidän beagle käsittele ja lemmikkieläinten hänelle myös. Tee tässä useita kertoja, kunnes se muuttuu toisen luonteen.

5. Lopuksi alat siirtää pois oman beagle ja varmista, että hän ei yhtäkkiä pop up. Jos hän tekee niin, ei palkintoja annetaan. Toisaalta, jos oman beagle pysyy kannan vahvistaa ennen luovutusta komento, sitten sinun voidaan palkita hänelle kanssa käsittele.

Näiden ohjeiden avulla voit muodostaa oman beagle kanssa paljon läheisempi ja tottelevainen suhde. Koulutusta ei ole niin haastava, niin kauan kuin et voi kuunnella oman Beagle ja varmista, että vahvistaa jatkuvasti komentoja täyttyvät ja kun ne ohitetaan.

Jos teet tämän voit ja oman beagle tehdä paljon paremmin aikaa.