Tietoja avioliiton uskottomuus yksi asia on, ellei syyllistynyt osapuoli niin cavalier, ja saattaa niiden ekstra siviilisäädyn tapaus sitten paras tapa säilyttää menossa on varmistaa harkitsemattomuuden tietoja niiden puolison pysyy tiennyt mitä ihmettä.

Jotkin tunnustan. Se saattaa olla syyllisyyttä tai ne kyllästy elollisten seuraukset pelko, jos get pyydetty. Muut petkuttavia puolisoiden on yhdistelmä.

Mutta niille, joilla on halu jäädä kiinni; suunnittelua, suorittamista ja ylläpidosta extramarital asia voidaan toteuttaa sotilaallisen kampanjan tuntuu. Se tekee ingenuity, huomiota yksityiskohta, onnea ja niiden puolesta, Katkaise edellytykset.

Näin ollen jos epäilet oman puolison voi olla huijaamisen monissa tapauksissa, kerro tale etsivät merkkejä kuten huulipuna kaulus tai laajentaa ja pariton työaika on leikattu se.

Mutta kukaan ei faultless. Me kaikki teemme virheistä ja yrittää kattaa kappaleet, kun se tulee väärä, tämä on inexhaustible ohjelmointitaitoja. Myös on taipumus saada enemmän lax, sitä kauemmin jutun menee. Tämä tunne itse ihailua getting away with se voi tehdä adulterer, ne ovat voittamaton.

Ne eivät ole ja yksi hyvä tapa saaliiden petkuttavia puoliso on voidaan seurata tietueet.

Tämä sisältää tiliotteet ja luottokortit. Miksi? Koska ovat hyvin harvoin extramarital asioiden vapaa proposition. Samoin kuin muut yhteyden uskottomuus maksavat rahaa niin jos on jotain kuin katsella tilinpäätöksen tiiviisti meneillään. Ylimääräinen maksu, ravintola näkyy rinnalla ravintola-ilmaiseksi kun olet ja muitakin merkittäviä meni. Jos et ole varovainen, et voi ohittaa oikealle sen päälle.

Sitten on puhelimen. Jos ne got yksi saatat pystyä käyttämään sitä ja onko outoa numeroita, irrallinen. Jos tuoterakenteen saapuu osoitteesi voit tehdä sama asia kuin tilinpäätös.

Tietenkin tietueita ei ole välttämättä tarkoitetaan tiliotteet ja matkapuhelimen laskut. Se tarkoittaa myös voit säilyttää henkilökohtaisia kirjauskansio, joka chronicles indiscrepencies ja kuriositeetit oman puolison näyttää menossa numerot. Se on hyvä tapa verrata, mitä ne sanoi tänään ja mitä ne sanoi tai teki kaksi kuukautta sitten.

Nyt jos kaikki tästä saat epäilyttävältä tunne, se olisi. Ovat vakoilusta, että puoliso ja mitenkään sugarcoat sitä. Kuitenkin jos oman intuitio on ilmoittaa, että teidän puoliso on kuin ajan voit voi olla vain grin ja siinä on oltava kyseisen epäilyttävältä tunne. Näin vähän spying ja sen selvittäminen, onko teidän puolison huijaamisesta sinun on parempi kuin vakio, tunne, että jotain on vialla kanssa.