ATM-päivämääriä, takaisin New Yorkissa vuonna 1939, kun keksijä Luther George Simjian sai pankin, kokeile julkisesti koneen historia. Tuolloin asiakkaan etua vähyyden vuoksi epäonnistuneiden vaivaa. 1960 New Yorkissa pankki oli Pankkiautomaatti edeltäjä (Bankograph) asennettuna että vapauttaa tellers hyväksymällä apuohjelma bill maksut.

Seuraavan automaattisen käteisvarojen jakelulaite kehityksen kehitettiin vuonna 1964. Sähköisen ATM laadittiin North Lontoo (UK), mutta se oli hyvin eri tavoin, se toimi kuin nykyaikaisesti. Tämä tietokone luopua kymmenen Englannin sterling summia voidaan ostettujen teller tositteen vaihdossa.

Nykyinen kone-tyyli oli British insinööri James Goodfellow luomista. Vuonna 1965 hän patentoitu cash-koneet, jotka olivat forerunners, käytä tänään. Käyttäjien on tällöin korvaavan ostaa teller ja oli ATM vuonna 1968, jotka söivät aina ennakkoon muovisia kortin lajin.

Donald C. Wetzel kehitetty Docutel 1969, aloittaa korttien kanssa magneettinen nauhojen ensimmäisen koneet. Koska Docutel oli ensimmäinen yritys, saada patentti tämän tyyppisen koneen, Smithsonian-museo antaa niille luoton että maksumääräyksen. Yleisöllä oli edelleen hyväksymisestä ja luotat rahaa koneiden ongelmia. Kone on osoittautunut erittäin kallista toimimaan.
Docutel johti moderni ATM-kone voi vuonna 1971, kun ne tuotetaan itsenäiselle ATM eli yhteensä Teller. 1973 Nämä koneet oli myöntämistä muuttujan summia rahaa. 1974 Online verkko-osa on lisätty, jotka johtivat pankkiautomaattien kuten tiedämme ne nyt.

Tänään automaattista cash koneet ovat yleisimpiä kuin juomakelpoista fountains ja ovat siten haittaohjelmien ne ovat erittäin helppo löytää. Ne havaitaan ympäri maailmaa, jopa niin kaukana kuin Antarctica. Voit käyttää pieniä muovisia debet- tai luottokortin nostaa käteistä, tarvittaessa näiden koneiden niistä on juuri niin helppoa. Jotkin pankit käyttävät ATM-asemien nopeus ja käyttömukavuutta, korvaa säännöllisesti ihmisten tellers. Suosio ei ole yllättävää ottaen huomioon vaivattomasti. Kuluttajien on enää huolissaan kuljettavien käteisvaroja, luottokortit, tarkastusten tai muiden rahoitusvälineiden pinon. ATM-laitteet voidaan mukauttaa lippujen myynti-, konsertti lipunmyynti ja lahjakortit.

Mitä teki yritysten ja yleisölle tehdään ennen ATM-kone liiketoiminnan keksintö? Ennen myyntiä ATM-laitteet saatavuus oli tehdä matkaa pankin säännöllisesti työaikana käteisvarojen peruuttamisesta. Toisena vaihtoehtona oli omat tarkastukset ympärille ja korvata grocery store tai muut sijainnit, joka saattaa sallia kyseisen tapahtuman tyyppi määrää.

Haluavat tuoda koneen säilöön tai liiketoiminnan sijainti on niille kasvava ATM-kone liiketoiminta-mahdollisuus. Moderni maksupäätteistä voi käyttää monia eri interbank verkkoihin. Useimmat pankit ja vähittäismyyntipisteiden tehdä rahaa perimällä käyttö-maksu, kun ATM käytetään.