Kysymys:

Minulla on ollut pahoinvointia vuoden ja minun tohtori sanoo, että suurin ongelma on anemia. Kuitenkin minun oireet ovat myös pahoinvointi, ruoansulatus ongelmia, ihon tulivuorenpurkaukset ja heti. Ota voisivat voit tiedottaa minulle?

Vastaus:

Anemian sitä kirjaimellisesti verta. Tarkemmin se on hemoglobiini veren happipitoisuus kuljettavien Pigmentti ongelma. Se voidaan pitää melko helposti: Jotkin yksi anemia näyttää vaalea kirkkaan ihon, huulet ja sisemmän vanteiden silmäluomet. Allergikoille näyttävät verran mitä ehkä soitat sähkökatkoksen oireita kuten väsyminen, huimausta, masennus, kiinteistöomaisuuden hämärtynyt tunne Visio ja usein-tulehdusten kanssa. He voivat myös elintarvikkeiden ja sokerin asumuksia, yleiset hitaus, kylmä kädet ja jalat ja sijoittaa paino helposti – kaikkien liitettyjen huono aineenvaihduntaa.

Veren koostuu ihmisestä ja verihiutaleita, jotka väritön neste kutsutaan veriplasman uimaan. Punasoluja ovat Useimmat runsas ja myös kaikkein erikoistuneiden solujen tekstissä, kuin hapen ja hiilidioksidin; liikenteen ilman heitä laitoksen yksinkertaisesti ei voi hengissä. White blood cells ovat osa meidän immuuni ydinlaitoksissa suojia ja verihiutaleita käyttöön veren clot.Veren punasoluja sisältävät hemoglobiini, tehokas yhdisteen rautaa sisältävien pigmentistä, nimeltään ‘Hemi’ ja ‘aineglobuliinia’, proteiinin koostuu. Hemoglobiini on reaktiopulloon asema hapen elimelle hapen ja hiilidioksidin vaihtoa helpotetaan tarjonnan. Hemi sisältää myös kobolttia, mikro-elementti, joka toimii katalysaattorina näiden kaasujen vaihtoa. Välin rauta on vastuussa sitovia hapen molekyylien keuhkot ja vapauttamalla ne sitten kohde solut.

Tarkastuslaitoksen solujen vain funktion optimaalisesti, jos on riittävästi happea ja poistetaan hiilidioksidi, jätteiden kaasun tehokkaasti. Jos eivät riitä punasoluja tai ne ovat kooltaan pienempiä, hemoglobiini kapasiteetin toimittamaan hapen pienennetään. Hapen nälkään vaikuttaa jokaisen järjestelmän laitoksen tuottavat yllä mainitut oireet. Myös anemia henkilöt kärsivät usein hengästyneisyys puutteesta hapen ja sydämentykytys, kuten sydämen syke nopeammin yrittää hapen tarjonnan parantamiseksi.

Yleisin anemia on rautaa puute, joka mielestäni on lähinnä valkuaispitoisuus tiukka vegaaniaamiainen tai Kasvisruoat ruokavalio, Anoreksia, sekä joitakin munuaisten ongelmia ja burns, joka tuhoaa proteiini puute. B12-vitamiini, joka on hemoglobiini, foolihappo tai B6-vitamiini Tuma puute voi aiheuttaa haitallisia (megaloblastic) anemia. Ovat harvinaisempia, muista lomakkeita, mukaan lukien Sirppisoluanemia ja thalassaemia (molemmat peritty edellytykset), lisättynä hemolyyttinen ja aplastic anemia.

Koska pahoinvointi ja ruoansulatus ongelmia, epäilen, että ongelma on rautaa puutteen anemia. (l oletetaan, että teidän GP on järjestänyt verikokeiden) Rautaa absorboituu pääasiassa vatsassa ja ongelmia sen asennussarjojen vaikuttavat imeytymisen. Mahakatarri, vatsa haavaumat, hapot, syö liian monta happamat elintarvikkeisiin, tartuntojen, kuten helicobacter pylori, huumeisiin mahakatarri (joka on steroids tai kipua tappajat esimerkiksi) ja vatsa kirurgian vähentää vatsaan kykyä selviytyä rautaa. Loisten (matoja) saattaa myös aiheuttaa rauta-puutteen anemia, koska ruoansulatus ja iho-ongelmat, voit ehkä hiiva overgrowth tai ehdokkaiden. Nämä edellytykset voidaan oireita vuotavat gut, jossa gut-seinä on rei’itetty hiiva overgrowth (tai muita tekijöitä), joka aiheuttaa ongelmia vastaanottavan verenkierrossa päästä. Kutinaa ja rashes saattaa johtua siitä, että elimen yrittää poistaa toksiinien ihon läpi…

I neuvoa elämykseen lähestymistapa kohtelun lf voit vain käsittele anemia ei saavuteta tuloksia, voit toivoa.

Nämä ovat Omat ehdotukset

Ruokavalio

* Syödä pieni, vasikoiden maksan säännöllisesti määrät ja punainen liha ‘ tuoreen orgaanisten munien (veri on laskettu, semi-boiled tai paistettu), pinaatin, Parsakaalit, kirsikoiden, munakoisojen, avokado ja Granaattiomena, punainen

omenat, Porkkana mehua. Toteutettava kymmenen manteleita ja parapähkinöitä, kastettu edelleen veden 24 tuntia päivittäin. Nämä ovat kaikki ‘ tiedossa auttaa veren synteesi perinteisten medicine.http://www.articlesbase.com/publish-articles.php

* Parantamiseksi DIGESTIOMENETELMÄ: välttää sitrushedelmien ja hapan elintarvikkeisiin (eg oranssi, Raparperi, ananakset, kiivi, etikka), chilies, deep-fried elintarvikkeiden unsoaked pähkinät ja siemenet lisättynä särkylääkkeet (ellei sinulla on todella otettava ne); myös hiiva tuotteiden, sokeria ja alkoholia.

Oikeuskeinot

* Toteutettava rautaa tabletit, yksi päivittäinen kolme kuukautta.

* Toteutettava kahden risujen kadu ja kolmannesta kutsarita koko kariatu jauhe; Imeytetään Cup kuumaa vettä yli yön kanta ja juoda tyhjä vatsaan aamuna.

* Toteutettava vatsaan kaavan tablets, yksi kahdesti päivässä kaksi kuukautta valvoa liikaa vatsaan happo.