Kanadan puhaltimen fanit ovat käytettävissä tehokkaan liikkumisen syövyttäviä, kostea, hienointa laatu-tuuletin tai pilaantunut ilmaa, kaasuja ja höyryä. Nämä palo-viinihappoa palamista hidastavana sisältäviin ja korroosionkestävästä muovisten fanit suunniteltu ja soveltuvat erityisesti vihamielinen sovelluksille, joissa päällystetty metalli tuuletin yleensä syövyttävät. Kanadan puhaltimen fanit ovat osoittautuneet thoughout maailman ja selvästi tunnustaneet ensiluokkaista laatua, luotettavuutta ja tehokkuutta.

Aksiaalinen virtauksen fanit käytetään laajalti tarjoaa tarvittavat ilmavirrasta lämmön & kulkeutuminen toimien eri teollisuuden laitteita ja prosesseja. Näitä ovat jäähdytys towers ilmastoinnin & ilmanvaihto, ilmankostuttimet textile mills, lentoliikenteen-lämmönvaihtimia eri kemiallisia prosesseja, ilmanvaihto & pakokaasun kuin kaivosteollisuuden jne. Tärkeimpien teollisuudenalojen käyttää paljon aksiaalinen virtauksen fanit toimiin, kuten:

-Voimalaitokset

-Öljynjalostuksessa & petrokemian

-Sementtiteollisuudessa

-Kemikaalien & Pharmaceuticals

-Lannoitteen tuotanto

-Kaivosteollisuuden

-Institutionaalisten ilmanvaihto, jne..

Lasikuitu vahvistettava muovia (FRP) suojaa tarjota tuulettimen siivet laatu olisi aina halutunlainen syöpymistä tuulettimille jopa erittäin aggressiivista ympäristön toiminnan tuloksena. Kevyt arvoa fanit varmistaa myös alhainen hitausmomentti, vähintään kulumista & stressiä moottoriajoneuvojen, vaikutusta ja aseman järjestelmässä.

Ontto arvoa terät vähentää materiaalin & asennuskustannukset ja vahinkoa tuulettimen & aseman mahdollisuus äkillinen pysähdysten aikana. Kooste rakenteellinen suunnittelu voi olla räätälöityjä käyttämällä Lasikuitu eri muodoissa (kudottu matto & esilangat) oikeaan suuntaan samalla Kaavauskehykset juoksupyörä pihka tuntemiseen näin haluamasi mekaanisen lujuuden parantamalla sen rakenteellisten vakauden ja parannetun mekaaniset ominaisuudet.

Fani impellers suunnittelu aerofoil takaa tehokkuuden, pienempi melutason & vähemmän virrankulutus. Yhdistemateriaali metallituotteita fanit aerodynamically suunniteltu impellers voi olla erinomainen vaihtoehto varmistaa tehostaa & asianmukaiset energiansäästön lukuun ottamatta laaja väriasteikkoon tärkeät edut.

ARVOA-fanit tarjota tiettyjä tärkeitä etuja, kuten jäljempänä esitettyjä:

-Optimaalinen Aerodynaaminen rakenteen tuulettimen impellers tehokkuuden säätää tietyn sovelluksen.

-Vähentämään tuulettimen laajentamisesta siten mekaaninen aseman järjestelmien elämän yleisen paino.

-Vaatia pienempi asema moottoriajoneuvojen luokitus ja kevyiden vaikuttavat järjestelmän.

-Alhaisen virrankulutuksen tuntuvia säästöt johtuvat.

-ARVOA fanit metallituotteita pakkauksen listoituksen/pihka siirron kaavauskehykset tekniikka on yhdenmukainen mitat ja yhtenäisen laadun.

-Virtauksen melun ja tavanomaisen metallisen fanit verrattuna mekaaninen melutaso alhaisempi.

-Parannettu mekaanisen lujuuden vuoksi faneja pidempi elämä.

ARVOA kooste eri sovellusten potentiaali on laaja. Ratkaisevan tarpeen osalta kotimaisia valmiudet kooste teknologian arvoa fanit tärkein etu on niiden käyttöä ja kooste sovelluksen tärkeitä suorituskyvyn-merkittävänä eri alojen ja parannetaan laboratorio ja teollisuuden välisten tiiviimpien yhteyksien kehittämiseen ja kaupallistamiseen kohti.

Kanadan puhaltimen on suurin toimittaja muovia ja Lasikuitu fanit ja tuotannonalan sovellusten tuuletin, jos syövyttäville aineille on siirretty. Muoviset fanit ovat polypropelene, PVC, PVDF, palosuojatut ja UV-kestävä PPs.

Jotkin sovellukset korroosiota ja kemiallisten resistenttien fanit worth mainita tässä ovat:

* Yliopisto, lääketieteellinen tutkimus, puolustus Labs, syttymispisteet liesituulettimille laitevalmistajat, farmaseuttinen Labs

* Korkean teknologian Puolijohteet, PCB: tä ja Photonics

* Painetut piirit Board Industry

* Jätteen veden ja jäteveden käsittelylaitteistot

* Suolaa lentoliikenteen ja korkea kosteuden ympäristöissä

* Teräksen ja teräslangan valmistus

* Ruostumattomasta teräksestä ja muut metallia tuotantolaitokset

* Kemian- ja petrokemian teollisuus

* Jet-moduulin ja voimalan turbiini valmistuksessa tai huollossa

* Electroplating ja metalli-viimeistely

* Kaasunpesulaitteiden OEM-valmistajille ja suunnittelijat

* Teollisuuden Galvanizers

* Painetaan palvelutason myymälöissä

* Kromatografia

* Elintarvikkeiden jalostus

* Sellu- ja paperiteollisuudelle

Kova sovellusten tarkoittaa kova fanit ja Kanadan puhaltimen Co. Kanadan puhaltimen tuuletin on maailmanlaajuinen jakelija teollista prosessia ans OEM fanit ja tuuletin sekä tuulettimen / puhaltimen osat; mukaan lukien korkean paineen tuuletin, tubeaxial ja vaneaxial korkean paineen tuulettimet ja räjähdyksen todiste tuulettimet, korkean lämpötilan fanit, vaimennusta resistenttejä. Kanadan puhaltimen tekee myös olemassa fanit ja tuuletin korjaukset, re-build sekä dynaamiset pyörien tasapainottamista.

Lisätietoja Katso http://www.canadablower.com/index.html.

Susan Terlitski
Ilmanvaihdon laitteet kehittäjä
Kanadan puhaltimen Co.