Mekaanisten Suunnittelutyössä tulee suunnittelua (CAD) ohjelmiston SolidWorks on nopeasti tulossa tuotannonalan johtaja. Ennestään mahdollisesti tuttuja Solidworks perusteet, mutta miten sinusta tulee päällikön huipputeknologiaan työkalun? SolidWorks sisältää joukon tehokkaita prosessitekniikan suunnittelutyökalujen suunnittelee tuotteita paremmin riippumatta siitä, minkä kokoinen yrityksellesi on. Vaikka ohjelmisto on teknisesti mahtavaa, että sen avulla voit suunnitella ja testata kuviteltavissa laitteen virtuaalinen prototyyppejä, kuinka käyttää se on pieni saavuttaminen.

Jotta saat SolidWorks, sinun on tunnettava hyvin ohjelma. Tämä sisältää kaikki monia nooks ja crannies sekä lisäosa-ohjelmia. Hoonauksesta SolidWorks-taitojasi on käytännön ja koulutusta. Sitä paremmin ohjelma ymmärtää, tehokas ja tuottava tarvitse suunnitteluun. Seuraavassa on kahdeksan vinkkejä parantaa suunnittelu-taitoja ja auttaa sinua tullut perusmuodon SolidWorks-käyttäjä:

1. Muodollinen koulutus. Yksi parhaista tavoista uuden ohjelmiston käytön aloittaminen on ottaen muodollista luokan. Luokkahuoneen saat arvokkaita käsissä ohjetta alkaen Solidworks ammatillisen ohjaaja. Sinun sidotut näy ja oppimisen lisättynä muiden opiskelijoiden vertaiskoneen paineen motivoi voit asettaa ylimääräistä vaivaa, joita todennäköisesti ei toteutuisi Jos opetus itse.
2. Ei-perinteiset koulutusta. Ei useita online-koulutukseen materiaalien ja kirjoja, jos haluat olla “Kotiopetusta”. Voit oppia omaan tahtiisi mutta on oltava perusteltuja, pidettävä se. Vain Google Solidworks koulutuksen ja näet tonnia kolmannen osapuolen koulutuksen videot, kirjojen jne.

3. Arvo lisätty jälleenmyyjien (VARs). Löydät usein uusia käyttäjiä paikallisen SolidWorks VAR. VARs erityistapahtumien tarjoavat usein, seminaareja tai night koulujen Jos löydät lisätietoja SolidWorks.

4. Käyttäjäryhmät. Pysy ajan tasalla ja verkko-SolidWorks muiden käyttäjien kanssa, jotta yhdistävän käyttäjäryhmä on loistava ajatus. On yleensä vapaasti liittyä ja oppia tekniset vihjeitä muilta käyttäjiltä. Etsi käyttäjäryhmän lähellä osoitteessa www.swugn.org.

5. On pääkäyttäjä. Tullut yrityksessäsi – SolidWorks-guru go-to-henkilö. Anna muiden käyttäjien kysymyksiä ja ongelmia mukana. Ottavat huomioon itse asiantuntijan motivoida voit lisätietoja.

6. Keskustelufoorumit. Osallistuminen keskusteluryhmässä on erinomainen tapa saada ohjeita tai esittää aiempiin kokemuksiin pohjautuvia neuvoja. SolidWorks ylläpitää yksi parhaista että forum.solidworks.com.

7. CSWP testi. Sertifioitu SolidWorks Professional-koe tarjoaa standardin toimenpiteen SolidWorks tutkinnoissa. Peliemme taitojasi ja työnantajien on tunnustettu käyttäjäksi.

8. Luoda CAD-standardeja. SolidWorks tuottavuuden varmistamiseksi luo CAD standardin kirja. Miten aloittaa uusia osia ja piirustukset, miten asiakirja käsitellä rakenteen muutokset, miten voit hallita vakio-osia ja niin edelleen.

Masterointi SolidWorks paras lähestymistapa on yhdistelmiksi useita edellä mainittujen kahdeksan tekniikoita. Kuten sanonta menee käytännön avulla täydellinen. Vuosittain on uusi vapauttaa, joten haluat uusia ominaisuuksia ohjelmiston ajan tasalla.