On melko helppo tehdä web-sivuja, jotka on miellyttävä, selkeitä ja jotka Odotamme maailman lupaukset. Mutta vain lupaus, joka todella odottaa on sulkea myyntiä. Seuraavaksi tarkistaa kaikki 7 periaatteet, joiden avulla voit maksimoida myynnin ja voittojen. Nämä ovat tärkeitä elementtejä, joita olisi oltava online viestinnän.

1) Alkavat runsaus etuuksia

En aio toistaa sitä tarpeeksi: otsikko on sivun osa. Kun saavut sivulla, mitä teen? Lue otsikko ja päättää, jatka oman käsittelyssä. Asiakkaat ovat samat.

Tutkimukset osoittavat, että otsikko voi lisätä vastausprosentti tarjoamista dramaattisesti. Maailman paras tulee ei puolestasi, jos käyttäjät eivät lue ja joka on täsmälleen mitä otsikko: saaliit silmän käyttäjän ja lukea sivun loput edellyttää.

Alle puolet lukijat ylittää sivun otsikossa. On siis ehdottoman viettää aikaa “hyvä” otsikko on tarpeen mukaan.

Jätä syrjään kaksois-käsite otsikot tai harhaanjohtavia. Tämäntyyppinen pidon paljastaa lisätietoja ja käyttämäsi Prospekti-arvot.

Ja tämä on salaisuus: kävijöitä kiinnostaa paljon lukeaksesi itse ja yrityksesi.

Hyöty, joka parantaa asiakkaalle elämän niin puhua. Käytä sanoja kuten “opi”, “uusiin”, “nyt”, “Kyllä”, “vapaa”, sanat, jotka ovat aktiivisia, houkutella huomiota ja luvata jotain. Arvokkaimman asiakkaiden silmissä kaksi sanat ovat “vapaa” ja “sinun”.

2) Keskittyä Prospekti

Koko viesti olisi soveltuivat asiakkaalle. Lähestymistapa voi olla eri niiden nykyiseen asemasta (“Voit live, tällä hetkellä ei ole niin jyrkästi”) ja niiden dreams (“kuvitella että kolmen kuukauden loma voi tarjota lopuksi Tahiti”).
Palaa tuote tai palvelu, voit tarjota. Miksi? Miksi on oma yritys tarjoaa sitä? Prospekti mielessä tuote on vain nimi, linkki etuuksien nimi.

3) Tarjoavat useita etuja

Etua on jotain, joka tekee elämän miellyttävä asiakkaan tuotteen tai palvelun avulla. Joka on miksi Prospekti ostaa, eli Miksi tuote on olemassa ja sinulla on täytettävä nämä odotukset. Tuotteen kauan linger ja…

Luettelo kaikista Voit ajatella eduista. Pidä tärkeät, voit trierez myöhemmin. Tee mahdollisimman pitkä luettelo. Kirjoita todella kaikki, jotka voivat nostaa tuote asiakkaalle.

Kun tämä on tehty, Anna muutaman tunnin kuluttua luettelosta ja toista se. Lisää, mitä olet unohtanut etuuksia ja tärkeysjärjestys, sijoitus tärkeimmät vähiten merkitsevä.

4) Luettelon ominaisuudet

Ominaisuus on se, tuotteen tai palvelun, kuten “Made in Thailand”, “oak 100 %” tai “Datansiirtonopeuden 10 cm 120 m. Ominaisuudet osoittavat, miten tuote toimii, mitä annettu, sen mahdollisuudet.

Ominaisuudet ovat, että tiedotusvälineiden voitot. Voitot ovat aina ensiarvoisen ominaisuuksia, mutta ilman niitä, hyödyt ovat perusteettomia. Betonin ja todistaa ominaisuuksien etuja. Esimerkiksi “vain asteikon (etu) tarvitaan, koska se on laajentaa 50 cm 75 m (normaali)

5) Pitkän tekstin muuttaminen

Se on tosiasia, pitkän tekstin myy parempi kuin lyhyt teksti.

Asiakkaiden tietojen ja pyrittävä tuote on kallista. Jos teidän näköpiirissä ei käsitellä otsikko ja alkaa lukea viestisi elimen on, että hän haluaa ostaa tai ajatella ainakin vakavasti. Kiitos lukemista varten, kaikki vastaukset tarjoamalla ja osoittamiseksi, jotka täyttävät ei ainoastaan tuotteen tarpeet, mutta älä paljon.

6) Puhua sinusta, mutta oikeaan aikaan

Odota tekstin keskustelemaan yrityksen tiedot. Harkitse magician, joka poistaa rabbit jälkeen kuvaava vihdoin vuoro, kuten yrityksen ja uudelleen muutaman patruunaa kortit on lopuksi käyttämisen kaneja, korttipakka oman hampaita, jotka kaikki odottaa välillä.

Yrityksesi on kasvot, jolle s’extasient asiakkaita ja tuotteen on kanin, joka näkyy etuudet kartan odotetusti.

Kukaan ei arvostaa ennen Näytä kasvot, asiakkaiden ei kiittää yrityksesi, ennen kuin voit tietää kaikkea tuotteesta.

7) Pyytää vastaus nyt

Teksti on annettava kaupallinen viestin, jossa on oltava kehotus toimintaan. Haluat asiakkaan puhelinnumero, kirjoittaa tai tilauksen linjoille?

Joukkoviestintä kynnyksellä, televisiokanavien, radio, aikakauslehtien ja sanomalehtien joukkotuhoaseiden vastaanottaa pyyntöjä vuodessa tuhansia. Varmista, että sovelluksesi näkyy ja vakaa ja suoraan.

Yhteenvedon pääkohdat ja mieti kysymys: on olemassa syy, miksi teidän näköpiirissä ei olisi toimittava heti? Yritä ehdottaa hyötyä: rajoitetun ajan tai muita takuu.

On kirjoittaa sivuja, jotka myyvät 7 periaatteita. Muista, että pilottivaihe Internet-sisällön ja että sisältää sanat-sivuille. Varmista, että tämä näkökohta online-markkinoinnin toimii oikein, sillä sisältö on ensisijainen markkinointitarkoituksiin.