Jos haluat kaksinkertaistaa yrityksesi tuloja–tai tehdä mitään muuta arvokkaat elämän–on välttämätöntä määrittää ja tavoitteiden saavuttamisen itsellesi.

Monet väittävät tietää, vielä jostain syystä ne perusteluitta eri alueilla, joissa ihmiskaupan voidaan saavuttaa uusia asioita elämän. Jos haluat kaksinkertaistaa yrityksesi tuloja, sinun ei pitäisi keskittyä ainoastaan jälkeen rahat menee. On muita alueita, elämän, joka auttaa välillisesti raha rikkaus–ja vaurautta sekä muuntyyppisiä!

1. Uusia asioita. Tiesitkö, että elämäsi hitaasti tiivisty sinun Jos olet ei tietoisesti laajennuksen katsantokantaasi kuukausittain? Joka saattaa kuulostaa hieman dramaattinen, mutta se on tosi, kaikki samassa!

Tämä on vain yksi syy olisi pyrittävä saattamaan uusia asioita kuukausittain elämääsi. Miten voit tehdä tämän?

Newness saatettava elämäsi, month jälkeen month monella eri tavalla. Ne, jotka tulee lopulta kaksinkertainen yrityksesi tuloja ovat esimerkiksi tekeminen kymmenen uuden myynti kuukausittain, uuden teknologian, joka auttaa sinua yrityksen tai ura investointien, lukeminen uuden kirjan, joka käsittelee liiketoiminta-alue (tai liiketoiminnan tai ajattelutapa jopa) tai oppimisen uuden suhtautuminen toistuva tilanne liike-elämän.

Pidä mielessä, elämän sekä muilla aloilla voi kohdistaa joitakin näistä “newness” yrityksen tavoitteiden-version. Samalla on tärkeää kaksinkertaistaa yrityksesi tuloja, sinulla on muista että vaurautta ei ole pelkästään tietoja rahaa!

2. Oppimista. Varmista, että määrittää jotkin tavoitteet oppimaan uusia asioita liiketoiminnan sekä Henkilökohtainen elämä. Tämä voi edellyttää uutta ohjelmistoa (tai parempi oppimisen ohjelmiston, sinulla jo on), oppimisen tuotteen, kuinka kuunnella paremmin (suuri taitoa elämäsi jokaisella alueella on!) lisäominaisuuksia tai oppimisen lukeminen laitoksen kielen myynti tai neuvottelujen tilanne.

On useita reittejä, voit siirtyä mukaan suorittaa oppimisen tavoitteita. Yö luokat ovat vain yksi tapa näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Löydät myös kursseja CD, äänikirjoja, opiskelijoiden halukas assistenttina kohtuullisen Tuntitaksa, online-kurssien, kirjekurssit tai yksi useita muita asetuksia. Vaikka on palvelu, joka tiivistyy Myydyimmät liiketoiminnan kirjojen vahvistetaan kunkin kirjojen pääkohdat (kutsutaan getAbstract, jos olet epävarma) viiden-sivun raportin.

3. Itse. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä sinulla on itse! Aika olisi otettava elämäsi asioita, jotka on erityisesti tarkoitettu keskittyä.

Mitä asioita rakkautta, jotta itse tekemään–, vaikka nämä asiat eivät Näytä mahdollista juuri nyt. Yksinkertaisesti kirjallisesti nämä asiat, voit antaa heille paljon todennäköisempää.

Tämä sisältää monia asioita–hengellinen retreat, lomaa tutkimustietoa, uusi käyttämistä altistusohjelmaa avulla voit tuntea paremmin, tai jopa kuukausittain Hieronta.

Tärkeintä tässä on tehdä jotain hyvää itsellesi. Sinun ei tarvitse Häivy self-indulgence voit tehdä. Muut ihmiset entistäkin paremmin käsitellä, kun voit hemmotella itseäsi paremmin. Ja sinulla on paljon todennäköisempää kaksinkertaisen yrityksesi tuloja, kun voit hemmotella itseäsi arvokasta osana elämäsi–jotka olet!