Omistettu auttaa enemmän energiaa sinulla on satoja artikkeleita ja kirjoja. Olen varma, että olet kuullut nämä ratkaisut: syödä vähemmän lihan, sokerin leikata, syödä enemmän kuitu, juoda paljon vettä, käyttää jokapäiväiseen, ja.

Olen täällä voit kertoa, että voit lisätä huomattavasti energiasi tekemällä vain yksi yksinkertainen asia. Mutta haluaisin ensinnäkin poistaneet joitakin myyttejä…

Älä tiettyjen elintarvikkeiden todella parantaa energiasi?

Oletko nähnyt näiden Emerald pähkinät commercials? Tiedä, missä ihmiset nukahtaa tärkeitä tehtäviä aikana koska ne ei ole saanut tarpeeksi energiaa suodattimiin. Ystäväsi antaa joitakin pähkinöitä ja woo hoo, ne ovat energian sähköpostipalvelu!

Halutaan antaa sinulle vähän salaisuus,: on * * voit syödä että kasvavat energia… ei hedelmien, vihannesten, ja varmasti ei pähkinöitä!

Sulaminen on prosessin kehon ja se * vaaditaan * energia. Se on Miksi kaikki jää eläkkeelle, sohvalla… suuri Holiday aterian jälkeen kehon on ylitöitä käsittelemään kaikki elintarvikkeiden, jolloin voit tehdä mitään muuta kuluneet liian!

Joka tuo minulle minun seuraava kohta: on tiettyjä elintarvikkeita, jotka edellyttävät * vähintään * pyyntiponnistuksen kehosta sulatella. Raa’an hedelmä, esimerkiksi vain kestää * minuuttia * ruoansulatus prosessin läpi.

Mutta uudelleen, vaikka raaka elintarvikkeiden Anna energian. Se vain käyttää jopa alle optimaalisen polttoaineen käyttämiseen ja antaisi sinun pitää oman energian kuin jos sinulla oli syönyt, eli Bolognan voileipä.

Entä käyttämistä?

Jos syöminen yksinkertaisesti apple edellyttää energian, tiedät, mitä käyttämistä riittävästi, oikea? Kyllä. Harjoitus kasvimehut energiasi!

Mieti sitä: voit päättää lΣhtee lenkille. Hyvä 30 minuuttia viettää radalla. Miten voit tuntea sen jälkeen? Sinusta tuntuu vähän käytetyt ulos, oikeus? Ja todennäköisesti vain vähän nälkäinen.

Että sanoi, tekeminen, käyttää säännöllisesti osana elämäsi on * parantaminen * energian menoja pitkällä aikavälillä. Koska kehon nyt hoitamista liikkuvuuden tiukempaa tilikausilla keskimääräiset päivittäiset tehtävät tulee entistä helpompi suorittaa. Ne vaativat vähemmän energiaa olet kuin ennen käyttämistä-rutiini.

Käyttäessään myös tekee * tosi * energian Jarrutehostimen entistä tehokkaammin.

Joten mitä antaa meille energian?

Hyvä kysymys!

* Ainoastaan * asia, että voimme tehdä joka palauttaa tosiasiallisesti energian…

* NUKKUA *

Juuri niin. Hyvä ole’ lepotilaa. On helppo tehdä, se voi tehdä oman kodin mukavuudet ja se on ilmainen! Mikä on parempi kuin Angel luonnollisesti of hyvät yöunet jälkeen?

Kun voit nukkua, kehon menee lepotilan. Koska ei ole siirrettävä, syöminen, ajattelu, jne., luot pienempi kehon kysyntää. Kaikki elimiin, lihaksia, jne., annetaan mahdollisuus lepoaikoja ja palauttaa.

Kuinka paljon nukkua tarvitset? Se on helppo vastata, mutta et ehkä pidä it… tarpeeksi.

Tarvitset tarpeeksi nukkua.

Haluat, että jotkut numerot? Yleiset suuntaviivat on 8-10 tuntia joka yö. Kuitenkin tämä muuttaa henkilöiden. Henkilö, jolla on koulutusta maraton on paljon enemmän kuin joku, joka pätee ainoastaan pitkiä kävelylenkkejä viikonloppuisin lepotilaa.

Vihjeitä saaminen laadun lepotila

Osoituksena pampatulog ja käyttää yleiseen potioneita suurin määrä ihmisillä on kova aika, saaminen laadun nukkua.

Avulla voit helposti vihjeitä * lopulta * saada joitakin ääntä nukkua:

  • Siirry raaka! Kuten aiemmin on mainittu, syöminen raaka terveellisiä elintarvikkeita vaativat vähemmän energiaa, voit nukkua yösi rauhassa paljon enemmän.
  • Eivät syö liian myöhään. Yritä valmis viimeisenä aterian muutama tunti ennen nukkumaanmenoa siten, että elimistö ei on digesting elintarvikkeiden ollessasi unessa.
  • On yogi! Jooga vain muutaman minuutin tai minkä tahansa valon venyttämällä on erinomainen tapa rauhoittaa vartaloon ja mieleen ennen sleepy aikaa.
  • Aloita Harjoitus-rutiinia. Sinun valikoimastamme miten beautifully loppuun sinusta tuntuu kun nukkumaanmenoa vierii ympärille.
  • Sammuta tietokone tai tukahduttamaan kannettavan tietokoneen vähintään tunnin, ennen kuin voit siirtyä lepotilaan. Olen todella huono tästä joskus, mutta se tekee aidosti ero.

Osalta saaminen * riittävän * nukkua, sinulla on tapana näin päästä. Helpoin tapa tehdä tämä on lisätä vähitellen ajoissa oman yötä. Esimerkiksi käynnistää saattoiko nukkumaan vain 20 minuutin aiemmin kuin yleensä tee. Lisää 20 minuuttia seuraavan viikon ja niin edelleen.

Voit myös yrittää lisääminen vain viettoon aikaa koko päivän. Tämä tarkoittaa sitä, ei TV, ei tietokoneen ja puhelinta ei! Vaikka tämä ei ole kuin lepotilassa korjaavien, se antaa kehon Palautumisaika hieman.

Minulla on yksi viimeinen vähän kohta tehdä. Jos sinun herätä kokonaan käytetyksi aamulla, että on, koska olet! Absoluuttinen parasta mitä voi tehdä on, siirry takaisin nukkumaan. Vaikka se tarkoittaa ohittaminen käyttämistä, siirry takaisin nukkumaan.

Kyllä, se on tärkeä.